Grădinile Clujului: cum pot fi înfrumusețate și curățate aceste ,,comori” verzi? | Napoca Garden

de | | 2 Minute

Grădinile Clujului: cum pot fi înfrumusețate și curățate aceste ,,comori” verzi? | Napoca Garden

A fost odată un timp în care Clujul era un oraș al grădinilor. Mereu frumoase, splendide în orice anotimp, grădinile orașului erau o sursă de inspirație pentru firile poetice, un tărâm al reveriei și al regăsirii, erau locul preferat al întâlnirilor și al activităților relaxante.

Printr-o ordine firească a lucrurilor și printr-o sublimă armonie între trecut și prezent, grădinile Clujului au același rol în viața citadinilor – de a încânta, de a mângâia sufletul și de a relaxa mintea. Tot dintr-o precisă sincronizare cu natura și orașul, Napoca Garden și-a propus să aibă grijă de toate frumusețile verzi ale urbei.

Napoca Garden

Cum are loc redefinirea relației om-natură? 

Napoca Garden, un nume care te duce cu gândul la grădini suspendate, luxuriante și mereu înflorite, a fost creat ca să îngrijească grădina oricărui clujean. Cei doi băieți care au pus bazele acestei activități își propun să ofere servicii calitative pentru orice spațiu exterior, redându-i calitatea primordială – de a bucura orice om căruia îi plac grădinile îngrijite. Au îndrăgit verdele, copacii, iarba, florile și, în general, tot ceea ce poate înfrumuseța o curte, dorind ca munca lor să redefinească relația om-natură.

Napoca Garden

În cei peste 16 ani de activitate în care a acumulat suficientă experiență în domeniul peisagistic, tânărul Cătălin, fondatorul Napoca Garden, împreună cu un specialist, sunt creatori de minuni, transformând grădinile într-un loc desprins din povești, în acord cu cele mai actuale tendințe, după exigențele oricărui gust și în conformitate cu cele mai riguroase indicații. Astfel, grădinile, curțile și spațiile verzi sunt decorate cu măiestrie și îndemânare, iar rezultatele întrec toate așteptările. Totul arată impecabil, natura fiind pregătită să îmbrățișeze sufletele, inimile și să odihnească gândurile celor care se plimbă pe aleile propriilor curți.

Trăim un timp în care Clujul vrea să fie verde și îngrijit. Trăim într-un oraș în care grădinile sunt oaze în care găsim liniștea și relaxarea, fiind locul regăsirii cu noi înșine. Din acest motiv, serviciile specializate pentru toaletarea spațiului verde devin un ajutor fidel în demersul de a reda naturii frumusețea și grația de care noi, oamenii, avem atâta nevoie.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook