A început Napoca Avenue: expoziții & evenimente de timp workshop, webinar sau talk

de | | 3 Minute

A început cea de-a treia ediție Napoca Avenue!

Napoca Avenue 2020 a debutat joi, 3 septembrie, la Căminul Subcultural, cu trei expoziții ce abordează zone artistice diferite – fotografie, pictură și lucrări din sârmă – și două workshop-uri – fotografie și copywriting. Evenimentele organizate în cadrul ediției de anul acesta vor continua zilnic până în data de 8 septembrie.

În acest an, Napoca Avenue propune iubitorilor de artă și tuturor celor care doresc să dezvolte noi skill-uri în domeniul artistic 11 evenimente de tip workshop, webinar sau talk, și 3 expoziții permanente, care vor putea fi vizitate zilnic pe toată durata evenimentului, începând cu ora 15:00: Vladinsky, Vlad Braga și Paul Cristian Cordoș.

„Am simțit că îi datorăm mult ediției 2020 Napoca Avenue, dar mai ales oamenilor. A fost și este în continuare un an complicat, dificil pe plan mintal, motiv pentru care am decis să dăm evenimentului un sens dublu. Ne-am dorit să oferim, în aceste 6 zile de eveniment, un spațiu în care oaspeții noștri să poată fi înconjurați de artă, de lucruri frumoase, de speranță, dar și să poată pleca cu ceva acasă. Mulți dintre noi ne-am descoperit pasiuni, înclinații, hobby-uri în ultimele luni, altora ne-au venit idei noi, pe care încă le coacem, temători să le dăm viață. Scopul Napoca Avenue din acest an e tocmai acela de a contribui la liniștea sufletului prin expozițiile prezente, dar și la hrănirea viselor, prin diversele ateliere tematice și discuții cu oameni care și-au construit un drum de succes,” spune echipa de organizatori.

Dacă încă nu ați apucat să aruncați o privire pe programul din acest an și să vă alegeți un eveniment de interes, încă nu este prea târziu. Chiar dacă unele workshop-uri și-au găsit participanții încă din primele zile de la anunțarea programului, încă mai sunt câteva locuri disponibile la ateliere și talk-uri de la care veți avea extrem de multe de învățat.

  • Workshop fotografie cu The Francisc (Francisc Șandor), 3 septembrie, ora 16:00;
  • Storytelling: primul proiect ca freelancer cu Marian Goia, 4 septembrie, ora 16:00;
  • Workshop de creare a unui produs de îngrijire natural cu Roxana de la Delish Cosmetics, 4 septembrie, ora 18:00;
  • Storytelling: work for what you want w/ Cornel Marian Hoza & Mihai Călușer, 4 septembrie, ora 19:00;
  • Workshop vopsire și întreținere piele cu Dan Andrei Rusu de la Paprezzo, 6 septembrie, ora 16:00;
  • Workshop prepararea cafelei acasă cu Narcoffee Roasters, 7 septembrie, ora 16:00;
  • Workshop teatru, improvizație și dezvoltare personală cu Alexandra Dușa, 8 septembrie, ora 16:00.

Participarea la evenimentele din cadrul Napoca Avenue este gratuită, însă este condiționată de înregistrarea în prealabil a celor interesați.

napoca avenue 2020 (1)

Pe parcursul desfășurării Napoca Avenue 2020, respectarea măsurilor de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19 va fi obligatorie atât pentru public, cât și pentru invitați și echipă. Măsurile vor fi afișate în toate locurile de desfășurare. Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și Visit Cluj.

DESPRE NAPOCA AVENUE

Napoca Avenue reprezintă un concept unic în Cluj-Napoca, gândit să faciliteze accesul la manifestări de artă, cultură și activități culturale prin care se promovează patrimonial local și se încurajează schimburile culturale. Scopul proiectului este acela de a atrage profesionişti din domeniu și tineri interesați mai aproape de valorile culturale într-un spațiu destinat artei.

Mai multe detalii pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/NapocAvenue/
Link către evenimente: https://www.facebook.com/pg/NapocAvenue/events/

napoca avenue 2020 (2)