„My Untold Story”, un capitol inedit dedicat fanilor în povestea magică UNTOLD

de | | 2 Minute

„My Untold Story”, un capitol inedit dedicat fanilor, în povestea magică UNTOLD

Momente memorabile salvate în telefonul fiecăruia de-a lungul celor 5 ediții vor face parte din aftermovie-ul UNTOLD 2020: My Untold Story.

Anul 2020 este un unul special, dar organizatorii UNTOLD pregătesc mai multe momente deosebite pentru următoarea perioadă, chiar dacă nu ne vom putea revedea fizic la festival. Fanii festivalului UNTOLD sunt personajele principale în povestea magică care se scrie deja de 5 ani. În acest an, organizatorii își doresc ca o parte din poveste să fie scrisă doar de fani într-un capitol special numit „My Untold Story”. Acesta este doar unul dintre momentele inedite pregatite de organizatorii festivalului UNTOLD în această vară.

my untold story

De-a lungul celor cinci editii, fanii festivalului și artistii au trăit momente legendare, unice și care, cu siguranță, sunt păstrate undeva bine în memoria telefonului. Anul acesta este unul deosebit în care amintirile fanilor vor face parte din aftermovie-ul UNTOLD 2020.

Dacă au urcat pe scenă cu Robbie Williams, Jason Derulo sau Dimitri Vegas and Like Mike ori au reușit să facă un selfie cu unul dintre artiștii preferați, tot ce trebuie să facă fanii festivalului este să trimită amintirea memorabila pe http://mystory.in-town.ro/. Orice dovadă legendară din ultimii cinci ani gasită prin telefon sau prin social media poate fi premiată și poate ajunge la toți iubitorii festivalului.

În această vară, aminitrile și experiențele unice trăite în ultimii 5 ani în tărâmul magiei, acolo unde s-a simtit de fiecare dată puterea dragostei, pasiunea pentru muzică, unde mereu s-au pierdut în timp și spațiu alături de prietenii adevărați și unde au experimentat emoțiile autentice, de neuitat, vor construi povestea din 2020 a festivalului UNTOLD. Așadar, fanii pot trimite momentele de magie de la UNTOLD și pot fi parte din Aftermovie-ul acestui an.

Fanii festivalului sunt așteptați să trimită amintirile lor până pe 24 iulie 2020.

 


Comunicat de presă
Noutăți de la UNTOLD » aici.