O vară cinematografică, în Iulius Parc | În fiecare vineri, „Movie Nights”, în aer liber 

de | | 2 Minute

O vară cinematografică, în Iulius Parc. În fiecare vineri, „Movie Nights”, în aer liber

Dacă este vară, încep serile cu filme în aer liber, „Movie Nights”, în Iulius Parc! În fiecare vineri, cinefilii sunt așteptați să se răcorească în compania celor mai frumoase ecranizări, la cea de-a doua ediție a „Movie Nights”, un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, pentru toți iubitorii de filme și relaxare pe iarbă.

Și în această vară, Iulius Mall te invită să trăiești experiența cinematografică în aer liber. Reîncep serile magice, petrecute în compania actorilor preferați și a producțiilor de excepție, la „Movie Nights”. Începând din 14 iunie 2019, în fiecare zi de vineri, Iulius Parc aprinde ecranul gigant, unde vei avea prilejul de a vedea comedii savuroase, povești dramatice și suspans la cote maxime.

Movie Nights

„Povestea iubirii” deschide sezonul filmelor în aer liber

Producția care deschide seria cinematografică din acest sezon este „The History of Love” (Povestea iubirii – 2016), în regia lui Radu Mihăileanu. Vineri, de la ora 21.30, ai ocazia să descoperi o dramă romantică, bazată pe bestseller-ul cu același nume, scris de Nicole Krauss. Filmul spune povestea de dragoste a doi tineri evrei din Polonia, pe care contextul celui de-al doilea război mondial pare să-i despartă pentru totdeauna.

 

În total, 11 filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) vor putea fi urmărite la „Movie Nights”, în Iulius Parc.


Experiență cinematografică inedită

Participarea este gratuită. Nu-ți uita pernuța și pătura pentru și mai mult confort, iar gustări poți alege de la standurile amenajate în Iulius Parc! Astfel, vei avea parte de un picnic sub lumina lunii și a proiectoarelor. Programul „Movie Nights” poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Movie Nights

Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul TIFF și al Radio Guerilla și Cemacon.

Pregătește-te! Vara aceasta îți vei petrece serile călduroase în Iulius Parc, cinematograful în aer liber unde vor rula filme de excepție!

***

Comunicat de presă