Motocicliștii chiar donează! Inițiativă de donat sânge la Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Motocicliștii chiar donează! este o campanie de donat sânge ce va avea loc loc în Cluj-Napoca

Conform site-ului Monitorul de Cluj, la începutul lunii martie va avea loc o campanie de donat sânge numită Motocicliștii chiar donează! Aceasta va avea loc în perioada 4-8 martie. Persoanele pasionate de motoare (și nu numai) se vor aduna în cadrul acesteia cu scopul de a dona sânge. Campania are loc atât la noi, la Cluj-Napoca, dar și în alte orașe din țară, precum Oradea, București, Sibiu și Suceava.

Donarea de sânge reprezintă un adevărat deficit la noi în țară și a fost mereu o chestiune problematică. Drept urmare, campania Motocicliștii chiar donează! își propune să vină ca un ajutor pentru aceasta. Astfel, pacienți din sălile de operații, motocicliști care au suferit de accidente, dar și orice persoană care are nevoie de sânge va beneficia de pe urma acestei campanii. Se propune și să se suplimenteze, prin aceasta, numărul scăzut al donatorilor de sânge.

Motocicliștii chiar donează! photo 1

Persoanele care vor să doneze sunt așteptate în perioada 4-8 martie la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină. Adresa acestuia este strada Nicolae Bălcescu, numărul 18. Pe lângă o mișcare menită să ajute pacienții, Motocicliștii chiar donează! poate fi văzută și ca o adunare a pasionaților de motociclete din Cluj și nu numai. Așadar, precum o spun și cei de la Cargo, haideți să ne urcăm „Călare pe Motoare” și să donăm pentru oamenii care au nevoie de sânge! Campania va ajuta mulți oameni, iar donatorii vor avea ocazia să cunoască o comunitate foarte frumoasă de oameni uniți și mai buni decât o arată.

Pentru mai multe detalii cu privire la inițiativă, puteți consulta pagina evenimentului Motocicliștii chiar donează!