Noi motive să fiți în continuare alături de West City Hotel!

de | | 3 Minute

Noi motive să fiți în continuare alături de West City Hotel!

Un design interior creativ și inovator a transformat spațiul restaurantului Wesy City Hotel într-o emanație de stil și eleganță. Un nou design, un nou concept, noi motive să fiți în continuare alături de West City Hotel!

Noua înfățișare a restaurantului West City Hotel a fost amenajată în ton cu celelalte interioare ale hotelului, apartamente, camere, săli de conferință, care păstrează stilul neconvențional, dar extrem de rafinat. Acest stil dă o notă de unicitate hotelului, el însuși reprezentând o construcție nonconformistă pe structură metalică, foarte diferită de a altor hoteluri din Cluj.

West City Hotel Cluj

Anuntăm cu bucurie că West City Hotel a sărbătorit un dublu eveniment, redeschiderea restaurantului cu proaspătul său look și marcarea celor opt ani de activitate hotelieră în Cluj.

La acest eveniment special au participat colaboratorii importanți ai West City Hotel și a fost un prilej bun pentru a relansa deviza noastră. Continuăm pe aceeași linie, clienții să se simtă în hotelul nostru ca acasă atât în ceea ce privește calitatea serviciilor, cât și cea a tarifelor.

Cu un design modern și luminos, mobilier elegant asortat cu obiectele de iluminat și în armonie cu accesorii interesante, precum oglinzi mari în nuanțe de auriu călduros și nuanțe metalice, s-au servit aperitive special pregătite pentru eveniment, s-a degustat vin de la Cramele Recaș, s-a ciocnit o cupă de șampanie și, ca la orice aniversare, a fost servit un tort foarte gustos.

Fundalul muzical a fost asigurat de „Trupa Artiștii”. În cadrul evenimentului, au luat cuvântul colaboratori ai hotelului West City Hotel. Ovidiu Drăgan, reprezentant al Asociației „Un zâmbet cu Mira”, a prezentat succint activitatea asociației și a accentuat importanța sprijinirii copiilor cu nevoi speciale, proveniți din familii cu greutăți financiare. Cosmin Toader, somelier Cramele Recaș, a prezentat vinuri care se vor regăsi pe viitor în meniul hotelului.

Atmosfera a fost una prietenoasă, dar nu numai datorită noului design elegant și a meniului special, ci și datorită ospitalității și amabilității personalului hotelier.

West City Hotel este cunoscut în industria hotelieră și ca primul design hotel din România. Însă nouă înfățișare a restaurantului West City Hotel reprezintă un motiv în plus pentru a-i crește popularitatea în rândul turiștilor care caută cazare în Cluj.

Dacă ești în căutarea unui loc de cazare în Cluj, West City Hotel ți-a pregătit momente de relaxare într-un ambient reconfortant, amenajat într-o manieră ce denotă un simţ artistic desăvârşit!

Contact

Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 442-446, Florești, Cluj
Telefon contact și rezervări: 0264 501 820
Email: [email protected]
Website: http://www.westcityhotel.ro/
Facebook: facebook.com/1WestCityHotel

West City Hotel Cluj