Moș Nicolae sosește cu tolba plină în Centrul Comercial Auchan Cluj

de | | 1 Minute

Moș Nicolae sosește cu tolba plină în Centrul Comercial Auchan Cluj

Moș Nicolae sosește cu tolba plină în Centrul Comercial Auchan Cluj, pregătit cu multe surprize pentru ghetuțele clienților.

În această iarnă, Centrul Comercial Auchan Cluj, vă invită să vă bucurați de surprizele pregătite, dar și să împărțiți bucuria cu ceilalți.

În seara de 5 decembrie, Moș Nicolae vă așteaptă începând cu ora 18:30 să vă lăsați ghetuțele în zona special amenajată din Centrul Comercial Auchan Cluj! Vizitatorii care își lustruiesc și își aduc încălțămintea în centrul comercial vor fi răsplătiți de Moș Nicolae așa cum se cuvine, iar pe 6 decembrie, începând cu ora 17:00, pot veni să își descopere surprizele! Fiecare persoană poate depune o singură pereche de încălțăminte, în schimbul căreia va primi un bon de ordine. Spațiul amenajat pentru această acțiune este păzit, Moș Nicolae fiind singurul care are acces!

Bucuria este mai mare atunci când o împărțim cu ceilalți, astfel în momentul în care ne lăsați ghetuțele vă rugăm să ne aduceți o jucărie în dar pentru un copiii nevoiași. Din respect pentru copii, vă rugăm să aduceți doar obiecte îngrijite sau noi. Jucăriile vor fi apoi donate copiilor din comunitățile vulnerabile.

Iarna este anotimpul în care magia trebuie trăită din plin, este timpul pentru sărbători de basm, bucurie, daruri și colinde!

Bucură-te şi dă mai departe!

Pentru mai multe detalii, accesaţi – aici.