Moş Crăciun a upgradat sania şi vine la Iulius Mall Cluj cu metroul

de | | 2 Minute

Moş Crăciun a upgradat sania şi vine la Iulius Mall Cluj cu metroul

Cluj-Napoca este „smart city”, ştire care a ajuns şi la radioul din Laponia. Tocmai de aceea, Moş Crăciun a uitat de sanie şi vrea să fie primul pasager al metroului clujean.

În semn de susţinere a demersului administraţiei locale, Iulius Mall dedică tema decoraţiunilor de Crăciun celui mai important proiect de dezvoltare din regiune, care va face din Cluj-Napoca singurul oraș din afara Capitalei ce va avea tren metropolitan. Astfel, bradul, elementul simbol al sărbătorilor de iarnă, va fi inspirat din această temă, având la bază o locomotivă stilizată de metrou. Vineri, 26 noiembrie 2021, de la ora 17:00, în Curtea de Onoare, de la intrarea principală, va avea loc aprinderea luminițelor de Crăciun care împodobesc mall-ul.

Urmează stația „Crăciunul”, cu premii pe partea dreaptă!

În luna decembrie, Moşu’ se îmbarcă în metrou şi are ca destinaţie staţia „Crăciunul”, de pe magistrala Iulius Mall Cluj. Călători vor fi ursuleţi animatronici şi toţi cei care vor dori să admire şi să fotografieze bradul înalt de 15 metri din Curtea de Onoare.

Locomotiva de metrou stilizată are trei metri în înălţime şi lăţime, iar alţi patru metri în lungime. Peronul va fi situat împrejurul bradului şi va fi decorat cu felinare, genţi de voiaj şi multe cadouri. Metroul sărbătorilor va „prinde viteză” printre staţiile: „Spiridușul împiedicat”, „Omul de Zăpadă”, „Colindătorilor”, „Cozonacul Bunicii”, „Călător spre Sărbători”, „Voiaj în inima clujenilor” şi „Magistrala Crăciunului”.

Alături de brad, Iulius Mall Cluj a pregătit și alte surprize. Tot vineri, 26 noiembrie, Iulius Parc se va transforma în tărâmul licuricilor, cu ocazia unei expoziţii în premieră pentru România, realizată de Studio Toer, o echipă de artiști olandezi. Instalaţia Firefly Field va putea fi admirată până pe 5 decembrie, este formată din 100 de licurici interconectați şi va ilumina aproximativ 240 mp din Iulius Parc. Expoziţia este o iniţiativă a Lights On România.

Vino vineri, la Iulius Mall Cluj, să ne bucurăm împreună de strălucirea sărbătorilor de iarnă!


Comunicat de presă
Noutăți de la Iulius Mall Cluj-Napoca aici.