Ce face Moș Crăciun în pandemie? | Ho-Ho-Ho Moș Crăciun by Golden Party

de | | 2 Minute

Ce face Moș Crăciun în pandemie?
Moș Crăciun și invitații săi surpriză vin la Cluj-Napoca

Deși traversăm o perioadă plină de încercări, în care restricțiile ne ghidează viața, oamenii au nevoie de speranță și voie bună. Sectorul cultural a fost grav afectat, iar arta și spectacolele nu sunt considerate necesare, așa că suferă transformări continue.

În tot acest timp, de restricții, reglementări și politici mai mult sau mai puțin dure, poate vă intrebați ce face Moș Crăciun în pandemie? Ca să fim sinceri cu voi, vă spunem că și el e vulnerabil, dar are mare grijă de sănătatea lui și a spiridușilor care au început deja pregătirile pentru Crăciun.
Moș Crăciun există și în pandemie și pune la cale surprize pentru voi. Alături de echipa Golden Party, spiridușii ghiduși și alte personaje magice, Moș Crăciun se aventurează anul acesta într-un mic turneu (3 decembrie, ora 18:00 la Centrul Cultural Arta din Dej; 4 decembrie, ora 11:00 la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca; 6 decembrie, orele 17:00 și 18:30, la Centrul Cultural Dacia din Bistrița).

Să renuntăm așadar la distractie în pandemie? Credem că ne putem distra responsabil, respectând măsurile aflate în vigoare, dar păstrându-ne entuziasmul și pofta de viată. Vă invităm la spectacolul nostru de Crăciun, intitulat Ho-Ho-Ho Moș Crăciun, unde veți fi martorii unor povești captivante. Cică Moș Crăciun, așa organizat cum îl știm noi, anul acesta a ”reușit” să piardă sacul cu cadouri. Cu atâția prieteni în jurul său, credem că o să il găsească, iar spectacolul o să se încheie cu un final fericit.
În cadrul spectacolului de Crăciun de anul acesta, recomandăm să zâmbiti mult, să dansați, să cântați și să vă distrați. Toate aceste îndemnuri influentează starea de spirit și ne hrănesc sufletul. De asemenea, vă încurajăm mai mult ca oricând să fiți empatici, grijulii cu cei din jur și atenți la sănătatea voastră.
Pe final, vrem să împărtășim cu voi o exprientă din care noi am avut de învățat și care ne-a adus multă bucurie. Întrebând un copil ce aromă are Crăciunul, acesta ne-a răspuns că de bunătate. Credem în vorbele lui, așa că, pe lângă mirosul de cozonac, portocale, scortișoară și sarmale, vrem să adăugăm și bunătatea ca ingredient principal la mesele de Crăciun și nu numai.
Vă imbrătișăm cu drag. Acum fugim la repetiții și organizat Crăciunul!

Comunicat de presă