Moș Crăciun caută ajutoare la Polus

de | | 2 Minute

Moș Crăciun caută ajutoare la Polus

Cluj-Napoca, 9 decembrie 2014 – Moș Crăciun vine și anul acesta la Polus Center să caute ajutoare. Începând de mâine, cei mici sunt sunt invitați să îl cunoască pe Moș, iar în fiecare weekend, copiii ce vor lucra alături de spiridușii săi vor fi răsplătiți.

A devenit deja o tradiție ca în fiecare an, în luna cadourilor, Moșul să poposească la centrul comercial din inima Transilvaniei. Începând de mâine, Moș Crăciun vine la Polus și vă așteaptă să îl cunoașteți.

”Ho, ho, ho! Dragii Moșului, mai avem puțin până la seara magică de Crăciun, când va trebui să împart cadouri pentru toți copiii cuminți. Dar, pentru că sunt bătrân, aș avea nevoie de ajutoare să le pregătesc. Vă aștept cu drag la Polus Center să ne cunoaștem.” – a declarat Moș Crăciun.

Copiii sunt invitați între 10 și 22 decembrie, de luni până vineri, între orele 18.00 și 20.00, să stea de vorbă cu însuși Moș Crăciun, să îi spună cât au fost de cuminți și ce cadouri ar dori să primească anul acesta. Iar în fiecare sâmbătă și duminică din luna decembrie, între orele 13.00 și 18.00, Moșul îi așteaptă pe micuți să ia parte la atelierul lui, unde îl vor ajuta alături de spiriduși, să creeze o mulțime de surprize pentru seara de Crăciun. La finalul atelierelor, cei mai harnici și iscusiți copii, vor putea fi răsplătiți.
Atelierul lui Moș Crăciun are loc în Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.