Morcheeba nu mai vine la Electric City

de | | < 1 Minute

Morcheeba nu mai vine la Electric City

Vestea bună este că solista Morcheeba, Skye, a devenit mamă! Vineri noapte, ea a născut înainte de termen un bebeluș; deși neașteptată și prematură, nașterea s-a terminat cu bine, Skye și copilul se simt bine și sunt în siguranță, dar au nevoie de timp pentru odihnă și recuperare.

Prin urmare, vestea mai puțin bună este că fanii care așteptau Morcheeba la Cluj pentru Electric City vor trebui să mai aibă puțină răbdare, pentru că acum energia artistei se concentrează spre a spune „bun-venit” celui mai tânăr membru al familiei. Morcheeba ne-a transmis însă că abia așteaptă să revină la Cluj: „Regretăm că nu putem fi acolo în 28 martie, așa cum ne-am propus. Skye și Morcheeba le mulțumesc tuturor fanilor din România pentru susținerea pe care le-au arătat-o și abia așteaptă să se întoarcă la Cluj în viitorul apropiat”, transmite trupa.

Pentru Skye, acesta este cel de-al patrulea copil, iar artista a spus întotdeauna că familia este sursa ei de putere și inspirație. „Avem acasă un colaj imens cu fotografii din vacanțe, de la zile de naștere și pozele de școală ale copiilor. Oricând am o zi mai grea, aceste imagini sunt cele care mă binedispun!”, spunea artista într-un interviu acordat presei britanice. 

Transmitem felicitări unui artist care a fost, încă de la prima ediție ELECTRIC CASTLE, alături de noi! Între timp, Electric City merge mai departe – căutăm un înlocuitor de același calibru, care să ofere fanilor o experiență de nota 10, și ne așteptăm să putem face un anunț în următoarele zile. În cazul în care, datorită timpului scurt pe care îl avem la dispoziție, nu vom găsi un înlocuitor pe măsură, cei ce veneau la Electric City pentru Morcheeba, își vor putea recupera banii plătiți pe bilet.