Cât ai clipi și ai MonePOS-ul!

de | | 2 Minute

Cât ai clipi și ai MonePOS-ul!

AROBS Transilvania Software inovează în Cluj, din nou! Răbdarea este caracteristică zonei transilvănene, dar când comanzi MonePOS nici nu-ți trebuie prea multă, deoarece dispozitivul mPOS îți este livrat în 3 zile lucrătoare, cu condiția să ai deja cont la Banca Transilvania. Astfel, vei fi pregătit să încasezi orice plată contactless pentru tine și afacerea ta.

Și dacă tot am vorbit de răbdare, MonePOS îți reduce orice timp de așteptare, pentru că până și tranzacțiile durează doar 10 secunde, cât ai clipi și banii îți intră în cont.

Rapid și pregătit

Dacă nu ai deja un cont deschis la Banca Transilvania, livrarea mPOS-ului se extinde până la 5 – 6 zile lucrătoare. Dispozitivul este livrat preconfigurat.

MonePOS folosește device-ul de la Castles Technology și are instalat software-ul AROBS, astfel devenind soluție de plată. Cum dispozitivul are dimensiuni reduse, o greutate ușoară și nu depinde de niciun cablu, portabilitatea devine un beneficiu major al MonePOS.

Cum funcționează un mPOS?

Simplu și ușor. Dispozitivul se conectează folosind conexiune USB, WiFi sau Bluetooth, iar singura ta grijă rămâne tastatul sumelor în terminalul mobil POS. Clientul apropie cardul sau telefonul, iar plata contactless se realizează în doar 10 secunde.

Bon digital pentru că hârtia trebuie drămuită

După realizarea cu succes a tranzacției, MonePOS afișează pe ecran un cod QR ce permite accesarea și descărcarea bonului digital de către clienți. Comerciantului îi sunt stocate aceste informații în raportul zilnic electronic, afișat la sfârșitul zilei, odată cu închiderea casei.

Trecerea la bonul digital este posibilă cu acest device compact și fiabil, care nu constrânge comerciantul să achiziționeze role de hârtie.

Un alt subiect nu foarte discutat, dar cu o importanță majoră, este problema ecologiei. Orice acțiune de reducere a consumului de hârtie poate avea un impact semnificativ pe termen lung.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.