MonePOS menține mediul și contul tău verzi! Optează pentru paperless și sustenabilitate!

de | | 2 Minute

Inovațiile fintech s-au dezvoltat tot mai mult în ultimii ani, iar crearea de mPOS-uri a făcut plata contactless chiar mai rapidă, dar cel mai important, au oferit sustenabilitate mediului și reduceri ale cheltuielilor prin funcționalitatea paperless.

AROBS Transilvania Software contribuie la dezvoltarea plăților digitale prin inovația MonePOS. Soluție de plată de tip software este integrată unui POS portabil, care efectuează plăți contactless și paperless, în doar 10 secunde. Tranzacțiile sunt virate direct în contul comerciantului, fie că acesta folosește un cont de persoană fizică sau juridică, iar banii pot fi accesați în următoarea zi.

MonePOS este o soluție de plată simplu de folosit, care se conectează rapid folosind fie Bluetooth, WiFi sau USB. Achiziționarea unui mPOS aduce avantaje și facilitează creșterea afacerii. MonePOS este ușor, portabil și de dimensiuni reduse. Soluția de plată funcționează fără conexiune la internet, așadar oferă o utilitate foarte largă comerciantului care îl poate folosi fără constrângeri indiferent de locație sau de oră. Odată cu creșterea popularității metodelor de plată contactless, mulți clienții preferă plățile digitale, fiind mai rapide și mai sigure. După procesarea tranzacției care durează doar 10 secunde, pe ecranul dispozitivului apare un cod QR care permite accesul către bonul digital. Faptul că soluția de plată funcționează paperless vă reduce din costurile operare, cum ar fi rolele de hârtie care trebuiesc suplimentate constant în cazul unui POS tradițional. MonePOS accelerează viteza cu care vă desfășurați activitățile business-ului, oferind o eficiență crescută, care automat crește și profitabilitatea. De asemenea, funcția paperless are 0 impact asupra mediului înconjurător prin eliminarea hârtiei pentru milioanele de bonuri ce se emit zilnic.

MonePOS este un ajutor pentru micii comercianți care nu au adoptat încă plățile digitale în business-ul lor. Soluția de plată poate vira banii într-un cont de persoană fizică, simplificând lucrurile și susținând afacerile la început de drum prin stabilirea unor comisioane mici. Gândit pentru industriile: de mobilitate, HoReCa, FMCG, food delivery, transport, piețe agroalimentare și florării, MonePOS este opțiunea de a nu refuza niciun client și de a accepta plăți digitale.

Fă-ți afacerea să crească cu MonePOS!

Vizitează site-ul nostru: www.monepos.ro
Sau sună-ne la numărul:
Ciprian Fonoage – 0741227627
Vlad Floareș – 0752215263


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.