,,Moda e masca, stilul e frumusete” – Descopera-ti stilul cu Ciao Bella Academy

de | | 5 Minute

,,Moda e masca, stilul e frumusete” – Descopera-ti stilul cu Ciao Bella Academy

,,Moda e masca; stilul e frumusete” – asta ne spune unul dintre marii scriitori si filosofi ai Indiei, Rabindranath Tagore – in cultura romaneasca, este poate mai cunoscut ca fiind mentorul acelei Maitreyi care ne-a conturat imaginea frumusetii exotice.
Dar noi suntem atat de prinsi in rutinele noastre zilnice, ne vrem rebeli fara cauza si totusi ne conformam ultimului trend, ultimelor tendinte (sociale, comportamentale etc)

Ca femeie, simti presiunea aceasta. Presiunea de a fi in pas cu moda, de a te conforma asteptarilor si criteriilor de frumusete impuse de altii. Serviciile de infrumusetare pe care le avem la dispozitie pot fi ca un magnet pentru unele dintre noi sau pot constitui un mare necunoscut.

Un pedagog al secolelor trecute spunea ca daca vrei sa inveti ceva, trebuie sa inveti intai lucrurile ,,tale”, care iti sunt aproape, ancorate in obiceiurile si rutina ta zilnica. Asta te pune putin pe ganduri caci, asumandu-ti calitatea de femeie, fara a face din asta prioritatea numarul unu neaparat, e important sa iti descoperi si sa iti valorifici frumusetea. Sa inveti despre ea si despre tine, pentru ca mai apoi sa contribui la infrumusetarea altor femei.

Daca vorbim de frumusetea unei femei, stim ca sunt cateva elemente-cheie care pot conferi unicitate: chipul, ochii, parul, picioarele, mainile, etc. Pentru cei pasionati de domeniul serviciilor de infrumusetare, care vor sa profeseze in domeniu sau pur si simplu isi doresc sa invete mai multe, exista vesti bune!

Ciao Bella Academy si Alfaparf organizeaza cursuri de coafor, de specialitate, in cadrul carora ai oportunitatea de a invata mai multe, dincolo de aspectul final si rezultatul frumos care iti ia ochii, dincolo de ce ,,e la modă” – căci stilul vine odată cu experiența, stabilitatea conferită de autocunoaștere si increderea in sine.
Vei invata numeroase lucruri: de la cunoasterea si intelegerea clientilor, la date istorice legate de coafuri, informatii despre structura firului de par si produse de calitate, metode corecte de tratare si samponare, tuns si colorare, pana la coafatul simplu sau coafuri speciale.
Toate acestea le poti invata in cadrul diverselor cursuri organizate de Ciao Bella Academy si Alfaparf. Urmatorul curs va incepe la data de 1 decembrie 2014, locurile fiind limitate!
Poti opta pentru:

*Cursuri coafor – durata: 6 luni
– acreditate de Ministerul Educatiei Nationale
– posibilitatea de angajare oriunde in U.E, pe baza diplomei obtinute
– posibilitatea de a ramane ucenici in salon, timp de un an, precum si posibilitatea angajarii ulterioare la salonul Ciao Bella.
– consumabilele sunt oferite de Ciao Bella Academy.

Temele abordate in cadrul cursului:
– Comunicare: psihologia si perceptia clientilor, intampinarea si cunoasterea clientilor, intelegerea nevoilor lor, tehnici avansate de comunicare cu clientul (limbaj verbal si nonverbal)
– Siguranta si sanatate la locul de munca: protectie, produse chimice, prim-ajutor, igienizare
– Caracteristici generale: baza coafurii, istoric, produse Alfaparf
– Structura firului de par: teorie, diagnosticare si tipuri de par si scalp, probleme la nivelul scalpului
– Tratarea si samponarea firului de par: metode corecte de curatare si ingrijire, masaj, produse de curatare si de styling, tratamente de par
– Tuns: tehnici de baza, teorie si demonstratii, tuns linie, tuns trepte, tuns graduare, tunsori speciale, asimetrii si deconectii
– Coafat si coafuri speciale: pregatirea parului, coafat ondulator si placa, bigudiuri, permanent, melci, tehnici de cocuri si de impletituri, imbinarea tehnicilor in coafuri
– Colorare: prezentare generala produse Alfaparf, colorimetrie nivel Abc, tehnici de vopsire si de suvite, decolorare, schimbare culoare, culoare corectiva

Cursul se incheie cu un capitol de recapitulare, urmand apoi examenul final. De altfel, la finalul fiecarui capitol, cunostintele si abilitatile invatate sunt verificate printr-un test.

*Cursuri de specializare ABC – durata: 3 zile

Ciao Bella Academy ne ofera si alternativa unor cursuri personalizate, de scurta durata, in cadrul carora se invata aspecte mai specifice ce tin de tehnici de cocuri, culoare sau de tunsoare, organizate sub forma unor seminarii private, cu posibilitatea de a opta, in cazul celor care detin deja o experienta in domeniu, si pentru cursuri tip Master.

– Cursuri Abc de Culoare:
Vei invata atat prin teorie cat si prin demonstratii in sesiuni de lucru despre tehnici de colorare, culoare, jocuri de acuarela, diagrama, culoare totala si partiala, precum si asociere intre culori. Stapanirea acestor competente iti vor da atat incredere cand vine vorba de selectarea culorilor potrivite pentru tonusul pielii clientilor, cat si o oportunitate de a avansa in domeniu, fie la locul de munca dorit, fie inspre un nou nivel de profesionalism! De asemenea, vei cunoaste mai bine brandul Alfaparf.

– Cursuri Abc de Tehnici de cocuri:
Potrivite atat incepatorilor, cat si expertilor aflati in cautarea de noi perspective, cursurile de Cocuri Abc ofera sansa de a intelege mai bine modul in care tehnicile unice de cocuri, impletituri si hairstyling se combina pentru a crea coafuri deosebite. Prin intermediul unor sesiuni practice de lucru, perfect adaptate muncii intr-un salon, si a demonstratiilor detaliate, vei dobandi nu doar competente, ci si inspiratie, motivatie si incredere in propriile idei!

– Cursuri Abc de Tunsoare
Acest tip de cursuri ofera cea mai buna fundatie pentru stimularea abilitatilor si cunostintelor tale in domeniu, datorita aprofundarii acestora prin sesiuni de lucru practice si tutoriale detaliate sustinute de traineri cu experienta si pregatire internationala! Alege cursul de Tunsoare Abc pentru a-ti creste increderea in propriile abilitati, pentru a-ti extinde repertoriul si a-ti dezvolta talentele!

– Cursuri Master
Aceste cursuri sunt adresate persoanelor care detin deja o experienta in domeniu si doresc sa se perfectioneze, sa invete lucruri si perspective noi, sa isi dezvolte paleta de abilitati. Invatarea este un proces continuu, chiar si profesionistii au intotdeauna de invatat lucruri noi!

Toate acestea sunt lucruri care, asa cum aminteam mai devreme, sunt ,,ale noastre”, sunt parte din obiceiurile si rutina noastra, ca femei. De ce sa nu le invatam in profunzime ?
Desigur, cei care isi doresc si o cariera in domeniu, vor fi privilegiati: cursurile sunt sustinute de Mihaela Vodnar, trainer Alfaparf Romania, stilist si owner Ciao Bella Hairstyle Studio si Ciao Bella Academy. Mihaela te molipseste cu pasiunea pe care o are pentru frumusete si detaliu, e un entuziasm sincer in ceea ce face, iar cand vrei sa inveti ceva, e bine sa ai alaturi pe cineva care crede si se implica in mod real in ceea ce face.

Pentru mai multe detalii despre cursurile organizate sau, pur si simplu, despre serviciile oferite:

Adresa: Str. Tăşnad nr. 18
Site: http://ciaobella.ro/
Telefon: 0746723505

Mihaela Vodnar – scurtă prezentare (pregătire si proiecte): 

,,Moda e masca, stilul e frumusete'' – Descopera-ti stilul cu Ciao Bella Academy

Accomplishments: Mazzella &Palmer – Curs Tunsoare Fundation Bucharest(2014), Toni &Guy – London (2014), Alan Keville – Dublin (2014), Workshop Z.ONE Education Tehnico-Stilistico (2012), Patrick Cameron – Bucharest, Vidal Sassoon – London, Workshop Tunsoare & Culoare – Iulyan Neculai Alfaparf (2012), Top Line Academy (2011), Shade Collection.Carlos Lopez&Z.ONE, Education (tunsoare, culoare) (2011), Look&Learn,Balmain Paris (2011), Seminar Iconic Platinium Alfaparf Milano (culoare, tunsoare) (2010), Dolls Collection Balmain Paris (2010), Polverini Grup (tunsoare,culoare,styling)(2010), Seminar Simone Blasimme Marco Merlonghi (culoare, tunsoare) (2009), Iuly& Miha Training.

Privilege: Partner at „The Women” (2014), Tv Show – Look TV (2013-2014), Hairstyle Partner “Balul Operei” (2013), Longest Hair Extensions 56.5 (m) Beauty Works (2013), Trainer EU – Projects for People.

Photo shoots: Fairytales (2014), Summer (2014), Simple &Beautiful (2014), Catfight/Flash Me (2013), Life Style Fashion (2013), Butterfly (2013), Hairstyle Business (2013), Glamour – Muzeul de Arta (2012), Valul Miresei (2012), Venice with Love (2012).

Hair Style Show: Casa Tiff (2012), PinUp Crazy (2013), Hairstyle Collection (2013), Beauty Forum (2013), Collection “Bridal Bouquets Trends”, Fashion Hairstyle Iulius Mall (2012)

Fairs: Nunta la palat (2014), Beauty Work (2013), Beauty Forum (2013), Nunta la palat (2012).