Mobilă la comandă sau din magazin de mobilă?

de | | 2 Minute

Mobilă la comandă sau din magazin de mobilă? Ce variantă este mai practică?

Ceea ce face cu adevărat ca o locuință să fie perfectă este ambianța pe care reușești să o creezi. Și cum poți face acest lucru mai bine decât alegând mobila potrivită?

Însă în alegerea mobilei potrivite apar problemele sau nedumeririle, pornind chiar de la un aspect esențial – este mai practică mobila realizată la comandă sau este mai practică alegerea obiectelor de mobilier din magazinele cu specific?

Iată câteva informații care te vor convinge să faci cea mai bună alegere pentru nevoile și preferințele pe care le ai.

De ce să alegi mobila la comandă?

Unul dintre cele mai evidente motive pentru care lumea face acest lucru și pentru care ai putea să o faci și tu este cel referitor la personalizarea în funcție de nevoile individuale. Mobilierul proiectat la comandă îi poate oferi casei tale un stil propriu, unic. Acesta este construit după specificațiile individuale – mobilierul se potrivește perfect în încăperea căreia îi este destinat, este conceput pentru a reflecta propriul stil, este unic și poate fi mai durabil.

De cele mai multe ori, astfel de alegeri se fac în cazul obiectelor de mobilier mari – dulapurile de bucătărie, cele din dormitor, biblioteca sau patul. În cazul unor scaune de terasa, de exemplu, lucrurile se simplifică, deoarece vei găsi întotdeauna modalitatea de a le integra în decor, deoarece variantele de pe piața dedicată din care poți alege sunt extrem de numeroase.

De ce să alegi mobila din magazin?

Unul dintre aspectele cele mai importante pentru care ai face o astfel de alegere se referă la costurile pe care le implică acest lucru. Dat fiind că este vorba despre o mobilă realizată în serie, ai șansa de a o achiziționa la prețuri mai mici decât dacă ai face același lucru la comandă.

De asemenea, beneficiezi de un alt avantaj major: este vorba despre mobila pe care o găsești disponibilă deja în magazin, gata realizată, fără a mai fi nevoie să aștepți după ea – acesta poate fi considerat unul dintre cele mai practice aspecte pentru care ai face o astfel de alegere. Doar ia măsurile necesare, asigură-te că aceasta se încadrează perfect în spațiul pe care dorești să îl mobilezi și ai terminat. De exemplu, atunci când vezi un pat dormitor în magazin îți poți face mai rapid o idee dacă se potrivește restului încăperii decât dacă vizualizezi o schiță realizată cu acesta, pentru ca ulterior să fie realizat.


Articol publicitar