Minunaţii câini de terapie vin la VIVO! Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Minunaţii câini de terapie vin la VIVO! Cluj-Napoca

Weekendul acesta, cei mai devotați prieteni ai omului vin la VIVO! Cluj-Napoca. Minunații câini de terapie îi vor întâmpina pe clienţii centrului comercial cu o mulţime de activități distractive și educative.

În weekendul 29 -30 iulie, la VIVO! Cluj-Napoca va avea loc un eveniment cu totul special. Clienţii centrului comercial din inima Transilvaniei se vor bucura de activități distractive și educative, alături de câinii de terapie din cadrul Dog Assist şi de specialiştii din cadrul asociaţiei.

În cadrul evenimentului vor avea loc activități interactive pentru copii şi interacțiuni controlate cu câinii din cadrul asociației, în prezența specialiștilor psihologi. Specialiştii vor oferi consiliere comportamentală, consiliere veterinară şi vor oferi informaţii atât cu privire la terapia și activitățile asistate de animale dar şi referitoare la psihologia canină.

Câinii de terapie 

“Prin interacțiunile controlate și sigure cu câinii de terapie din cadrul Dog Assist, participanţii vor învăţa cum să interacționeze corect cu un animal, care sunt regulile de igienă, cum să înțeleagă comportamentul și emoțiile canine, cum să îşi îmbunătățeasă relația cu animalul de companie şi desigur, care sunt obligațiile și responsabilităţile unui proprietar de animale și care este legislația în vigoare. „ – au declarat reprezentanţii Asociaţiei Dog Assist.

Mai mult, specialiştii invitaţi la eveniment, vor prezenta beneficiile interacțiunii om-animal, care este dieta adecvată pentru câini şi care sunt comportamentele de auto-îngrijire exemplificate pe prietenii noştri patrupezi.

Evenimentul ce va avea loc 29 și 30 iulie, între orele 15:00-19:00, în Piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informaţii, se adresează comunității locale, atât celor mai mici, cât și adulților, familiilor şi în același timp sunt vizate și persoanele cu diferite dizabilități sau deficiențe.

Asociația Dog Assist

Asociația Dog Assist este o organizație neguvermanentală înființată în anul 2013, fără scop lucrativ, cu personalitate juridică. Echipa Dog Assist este una multidisciplinară, formată din specialiști conductori canini și câini de terapie atestați și din psihologi clinicieni, instructori canini și medici veterinari, ce țintește spre îmbunătățirea calității vieții umane prin înțelegerea și utilizarea metodelor care au la bază interacțiunea om-animal.

Mai multe detalii pe www.dogassist.ro

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,0 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

 

Imagini: VIVO!Cluj-Napoca.