Mini Reactor reprezintă Clujul în Thailanda!

de | | < 1 Minute

Mini Reactor reprezintă Clujul în Thailanda! 

Mini Reactor a ajuns în Thailanda! Îndrăgiții actori vor participa la festivalul de teatru de păpuși Harmony Puppet Festival.

Festivalul se desfășoară între 20 – 26 februarie 2017 în orașul  Kanchanaburi din Thailanda. Vor participa trupe de păpușari din SUA, Germania, Japonia, Australia, Argentina, India și din multe alte țări din întreaga lume.

Scopul este crearea unei comunități globale care să asigure transmiterea artei marionetelor către generațiile mai tinere.

mini reactor reprezintă clujul în thailanda

Spectacolul selectat să ia parte la festival

În Thailanda, tinerii actori din Mini Reactor (Alina Mișoc, Carina Bunea și George Sfetcu), vor crea… Forme. Spectacolul, în regia Deliei Gavlițchi, după un scenariu de Lorena Copil, este o joacă.

„…o joacă a celor mari pentru cei mici, unde se creează, se sucesc și se transformă forme precum linii, triunghiuri, pătrate și pătrățele, cercuri și cerculețe.” 

Cei trei actori sunt colaboratori Reactor, atât în cadrul spectacolelor pentru copii, cât și a celor pentru adulți. Vor crea Forme pe scena festivalului din Thailanda în data de 23 februarie (joi). Le dorim mult succes, în speranța că reacțiile vor fi la fel de frumoase precum cele pe care le primesc aici, acasă.
________________________________

Această deplasare nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Institutului Cultural Român, care a asigurat transportul întregii echipe artistice și a decorului aferent. Mai multe detalii despre Mini Reactor puteți găsi pe pagina de facebook sau pe site-ul www.reactor-cluj.com.