Nimic de zis – un spectacol inedit de pantomimă și impromimație | Mimo Poetul & Friends

de | | 3 Minute

Mimo Poetul & Friends – spectacol de pantomimă și impromimație

Mimo Poetul, personajul enigmatic și silențios, îndrăgit de clujeni, anunță primul său spectacol – un show unic de pantomimă și impromimație! Spectacolul, intitulat „Nimic de zis”, a fost pus la cale de ani buni, însă abia în această toamnă, în data de 3 noiembrie, se va întâmpla în sala mare, la Casa de Cultură a Studenților. Mimo Poetul promite un show extraordinar, cum nu a mai văzut Clujul, bazat pe improvizație, pantomimă și bună dispoziție!

? Paula Ivașcu 

Mimo este un personaj născut la Cluj, care a crescut alături de clujeni, oameni mari și mici. Poate l-ați întâlnit în Parcul Central, în Piața Muzeului, pe Memo sau în bus. Poate l-ați urmărit cu interes pe scena de la TEDx 2017, unde a fost prezentator, alături de Iv cel Naiv. Poate l-ați zărit la nenumăratele evenimente marca Beard Brothers sau l-ați descoperit printre rimele primei sale cărți „Liniște în versuri”.

Mimo Poetul 2019 (2)

Iar acum aveți ocazia să-l cunoașteți mai bine într-un spectacol inedit, alături de prietenii săi. Mimo zice că show-ul este inspirat din momentele trăite alături de clujenii lui dragi și anunță multe surprize. În primul rând, spectacolul se anunță unul extrem de interactiv, bazat pe improvizație, de aceea spectatorii ar putea să se aștepte să urce chiar ei pe scenă la un moment dat.

Totul se va întâmpla sub clapele talentatului pianist Cadmiel Boțac, alături de care alți prieteni dragi și invitați surpriză vor apărea pe scenă.

Biletele pot fi achiziționate aici: https://eventbook.ro/theater/bilete-spectacol-de-pantomima-cu-mimo-poetul

Mimo Poetul 2019 (1)

Cash back pentru lectură și combustibil pentru The Beard Mobile

Pentru prima dată în România, sistemul Cash Back va prinde un alt sens. Dacă spectatorii vin la show cu o carte pe care o donează, primesc 10 lei înapoi din valoarea unui bilet achiziționat. Scopul acțiunii este să adune cât mai multe cărți pentru a amenaja biblioteca unei școli de la Muntele Rece. Opțiunea de Cash Back se aplică tuturor categoriilor de bilete.

Mimo Poetul susține și inițiativa The Beard Mobile, al Asociației Beard Brothers. Fiecare bilet achiziționat pentru spectacol înseamnă mai mult combustibil pentru primul taxi comunitar din țară!

Multe surprize vă așteaptă în data de 3 noiembrie, deoarece organizatorii, alături de parteneri și sponsori, au pregătit o tombolă specială, în care intră automat fiecare spectator al show-ului, care și-a cumpărat bilet online sau offline. Premiile, care vor fi oferite publicului prin tragere la sorți, sunt:

  • Trei cutii cu dulciuri și bunătăți pentru toată familia, oferite de Bianco Milano;
  • Un joc cu o durată de peste două ore, pentru un grup de prieteni de 10 persoane, oferit de Laser Hunt. Premiul include: 4 jocuri Laser Tag și 3 jetoane VR pentru fiecare participant;
  • Trei jocuri pentru trei grupuri de prieteni de șase persoane, la Room Escape, oferite de The Dungeon.

Spectacolul „Nimic de Zis” este organizat de Asociația Apartenența și Parametru Productions, alături de partenerii: Consiliul Județean Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților, Beard Brothers, Bianco Milano, Laser Hunt, The Dungeon, Iulius Mall, și mulți alți prieteni dragi.

Data evenimentului: 3 noiembrie 2019
Ora: 19.00
Locație: Casa de Cultură a Studenților:

Bilete: https://eventbook.ro/theater/bilete-spectacol-de-pantomima-cu-mimo-poetul
Facebook: https://www.facebook.com/mimopoetul/
Instagram: https://www.instagram.com/mimopoet/

Mimo Poetul 2019 (1)


Comunicat de presă
Fotografii: Paula Ivașcu