Micii întreprinzători clujeni își vor vinde produsele tradiționale în toată țara

de | | 2 Minute

Micii întreprinzători clujeni vor începe să onoreze comenzi și livrări la nivel național

Magazinul online în care micii întreprinzători clujeni își vând produsele tradiționale se extinde la nivel național, începând de săptămâna viitoare!

În urmă cu o lună, Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Asociației Produs de Cluj, lansa platforma magazinprodusdecluj.ro, un spațiu online în care micii întreprinzători clujeni își puteau vinde produsele tradiționale. Într-un timp foarte scurt, numărul de solicitări venite de la clienți din afara județului Cluj a crescut considerabil. Prin urmare, începând de săptămâna viitoare, comenzile venite din întreaga țară – nu doar din Cluj-Napoca și zona metropolitană – vor fi onorate.

micii intreprinzatori clujeni

Peste 9.000 de produse tradiționale locale în primele 30 de zile

Doar în primele 30 de zile de la debutul acestui proiect a fost înregistrat un număr de cca. 500 de clienți care au lansat comenzi în magazinul online, aceștia achiziționând peste 9.000 de produse tradiționale locale, proaspete și de calitate.

Dacă în momentul demarării proiectului erau înscriși 16 producători, numărul acestora a crescut constant, astfel că, în magazinprodusdecluj.ro sunt acum disponibile articole provenind de la 23 de mici fermieri și oameni de afaceri clujeni, totalizând peste 100 de locuri de muncă. În curând, lor li se vor adăuga alții, din județ, dar și din țară, solicitările acestora fiind în așteptare.

paine produse tradiționale

Pe platforma magazinprodusdecluj.ro pot fi achiziționate uleiuri presate la rece, dulcețuri, gemuri, siropuri și sucuri naturale, brânzeturi și produse de carmangerie tradiționale, ciocolată artizanală, vinuri, legume proaspete de sezon, produse apicole, pâine și prăjituri de casă, precum și cosmetice bio și obiecte de artizanat.


Comunicat de presă
Biroul de presă – Consiliul Județean Cluj

produs de cluj