Solutia non-invaziva de revigorare a celulelor imbatranite

de | | 3 Minute

Ridurile si celulita sunt cei mai neplacuti “inamici” ai femeilor. De obicei, ridurile incep sa-si faca aparitia dupa varsta de 30 de ani sau chiar mai devreme daca avem o mostenire genetica problematica sau daca stilul nostru de viata este dezordonat. Celulita, desi o problema aparent benigna, afecteaza din ce in ce mai multe femei, dar in ultima perioada, in Romania au aparut o serie de tratamente si proceduri revolutionare care promit sa ne scape de aceste neplaceri.

Avansul tehnologiei medicale ne vine in ajutor cu solutii non-invazive care ne vor ajuta sa indepartam celulita, sa ne recapatam fermitatea pielii si sa aratam mai tinere. Una dintre aceste solutii, din ce in ce mai populara este mezoterapia, o metoda cosmetica non-chirurgicala, fara ace, ale carei rezultate urmaresc efectele de intinerire in zona fetei sau a gatului.

In Cluj-Napoca, Esteline Beauty Center este singurul salon, unde veti gasi o echipa de consilieri si specialisti acreditati care va vor ghida in abordarea acestui tratament. Inainte de a urma tratamentul propriu-zis, echipa de consilieri Esteline Beauty va va raspunde tuturor intrebarilor si va va indruma spre tipul de tratament potrivit tenului si organismului dumneavoastra.

Mezoterapia: solutia non-invaziva de revigorare a celulelor imbatranite

Aceasta terapie este utlizata pentru tratarea unui spectru larg de afectiuni medicale, este utila si ca procedura estetica; astfel, ea ajuta la imbunatatirea tenului dupa acnee, celulita, vergeturi, cicatrici si riduri.

In domeniul cosmeticii dermaceutice si estetice, mezoterapia este in prezent metoda cea mai inovatoare si eficienta pentru transportul ingredientilor activi cu molecula mare in piele fara a afecta straturile profunde ale pielii. Cu ajutorul unei arii de tensiune create de impulsuri electrice rapide, canale mici de umiditate se deschid in piele pentru o fractiune de secunda.

Mezoterapia: solutia non-invaziva de revigorare a celulelor imbatranite

In acest fel, chiar si cantitati mari de ingrediente active cu molecule mari pot fi transportate mai adanc in piele decat pana in prezent, (de exemplu, prin intermediul iontoforezei sau ultrasunetelor). Odata ajunsi aici, activii pot dezvolta efecte considerabil mai puternice si de lunga durata. In cele mai multe cazuri, rezultatele extraordinare pot fi simtite si vazute deja dupa primul tratament.

Mezoterapia se recomanda a fi facuta astfel: fie in terapie (6 sedinte) de 2 ori pe an, fie ca sedinta individuala. Daca veti opta pentru un abonament, sedintele vor fi facute la un interval de 7-10 zile pentru a-i permite pielii sa se regenereze, iar tratamentului sa-si faca efectul. De obicei, aceasta procedura dureaza 6 saptamani, insa perioada de tratament se poate modifica in functie de modul in care fiecare raspunde la terapie sau in functie de bugetul alocat.

Mezoterapia: solutia non-invaziva de revigorare a celulelor imbatranite

Rezultatele devin vizibile in functie de modul de reactie al organismului fiecarui pacient. Primele imbunatatiri se pot observa chiar dupa 3 – 4 sedinte, iar in acest sens, raportul pret – beneficii este unul ideal.

Pielea ta vorbeste despre tine, asa ca ofera-i ingrijirea de care are nevoie pentru un aspect sanatos, radiant.