Cea mai bună metodă pentru optimizarea rutelor

de | | 2 Minute

Cea mai bună metodă pentru optimizarea rutelor

Știm cu toții că atunci când deținem un business ne dorim ca fluxul de lucru să fie bine automatizat pentru ca toate procesele să decurgă linear și eficient. Optimizarea rutelor este un proces ce ar trebui să primeze atunci când deținem o rețea proprie de șoferi livratori.

Cea mai bună metodă de a-ți optimiza rutele este să achiziționezi o soluție de tip TMS. Optimall Logistic este o soluție de tip TMS care te ajută să deții un management complet al livrărilor tale și bineînțeles, să îți optimizezi rutele.

Cum îți poți optimiza rutele cu un astfel de software?

Optimall Logistic este format din două aplicații care asigură optimizarea rutelor:

  • Logistic WEB
  • Logistic Mobile

Cu ajutorul aplicației Optimall Logistic WEB dispecerii coordonează și planifică optimizarea desfășurării întregului proces logistic. Dispecerii au posibilitatea de a planifica eficient operațiunile de livrare pe rute optime, ținând cont de tipul de autovehicul disponibil, dar și de criteriile de rutare ale aplicației.

Aplicația mobilă va fi folosită de către șoferii livratori care efectuează rute zilnice la clienți. După stabilirea rutei optime în aplicația Logistic WEB, fiecare șofer va avea acces pe terminalul mobil la lista de clienți în ordinea de livrat pentru ziua respectivă. Totodată pot vizualiza informații despre client (adresa, cod fiscal, sold, date de contact și multe altele) dar și emiterea de chitanțe direct din aplicația mobilă și listarea acestora la o imprimantă termică, pentru încasarea soldurilor restante ale clienților.

Optimizarea rutelor WMS Optimall

Pe lângă această soluție de optimizare a rutelor, echipa Optimall by AROBS a dezvoltat o soluție de tip WMS care eficientizează fluxul de lucru din depozit. Dacă business-ul tău are în componență un depozit, atunci soluția Optimall WMS este perfectă pentru afacerea ta. Fluxurile de lucru precum recepțiile de marfă, ieșirile de marfă, inventarul și picking-ul de marfă sunt gestionate mult mai ușor cu un software de tip WMS.

Contactează-ne la numărul de telefon 0264 202 118 pentru mai multe informații și o ofertă personalizată pentru business-ul tău.


Pentru mai multe detalii și o ofertă personalizată, ne poți contacta la numărul de telefon: 0264 202 118 sau accesează site-ul nostru: www.optimallsfa.ro.


Comunicat de presă