Mesajul lui Michael Flatley pentru clujeni

de | | 2 Minute

Mesajul lui Michael Flatley pentru clujeni

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF – aduce pentru a doua oară la Cluj-Napoca cel mai bun spectacol de dans din lume: Lord of The Dance. Evenimentul se va desfășura pe 12 Martie 2014 la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00.

Michael Flatley, creatorul Lord of The Dance, cel care a stabilit recordul mondial la step în 1998 cu 35 de pași pe secundă își invită fanii din România la spectacol și le promite un show memorabil cu un line-up de excepție. Mesajul complet al artistului este disponibil aici.  Aflați în turneu național, irlandezii care dau viață poveștii puse în scenă de însuși Michael Flatley, vor face o nouă oprire în Inima Transilvaniei pentru un show de excepție în cadrul TiMAF. Spectacolul de sunet și imagine cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.

Biletele pentru acest spectacol s-au pus deja în vânzare și variază între 100 și 350 de lei, în funcție de locul ales. Așadar, pentru a avea acces și pentru a putea viziona cel mai bun show de dans din lume, spectatorii pot alege bilete cu 100, 150, 200, 250, 300 și 350 de lei. Cei interesați pot să își achiziționeze biletele de la standul din Iulius Mall, de la standul din hipermarketul Cora, din magazinele Germanos și InMedio, dar și de la Poșta Română. De asemenea, biletele pot fi comandate și online de pe următoarele site-uri: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro și www.myticket.ro. Mai multe detalii despre prețuri, poziționarea în sală și locațiile de vânzare sunt disponibile aici.

Așadar, însuși Michael Flatley așteaptă pulicul clujean la un spectacol de zile mari și le promite un show de excepție cu o poveste spusă prin intermediul dansului și a costumelor special create. Toate acestea îmbinate cu un joc de lumini pe măsură și cu elementele pirotehnice care dau viață pașilor executați cu măiestrie de către artiști.

Cei interesați de acest eveniment sunt invitați să acceseze site-ul www.lordofthedance.ro sau pagina de Facebook, de unde pot afla cele mai recente informații referitoare la spectacolul creat de Michael Flatley, un spectacol de excepție ce va umple din nou scena culturii clujene pe 12 Martie 2014 la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00.