Meci de darts foarte strâns la Corner Biliard

de | | 2 Minute

Frigul de peste zi te determină să rămâi mai mult în casă. Dar statul în casă te ține departe de prieteni ceea ce te întristează. Te-ai plimbat deja prin parc și cauți un loc în care să stai lejer alături de prietenii tăi, un loc în care să povestiți, să vă încălziți la un vin cald.

Dar în același timp vrei să vă bucurați împreună, să râdeți împreună, făcând puțină mișcare.

În zilele de toamnă cu temperaturi scăzute și ceață există un local în Mărăști care te înveselește, care-ți alungă posomoreala. Corner Biliard and Snooker este spațiul în care se pot aduna toți prietenii tăi, familia ta, la o cană de ceai sau vin ca să vă întreceți la o partidă de darts.

N-ai stat pe gânduri atunci când ai aflat de locul în care poți evada pe vremea friguroasă de afară. Ți-ai luat prietenii cu tine, iar primul care s-a oferit să se întreacă cu tine este prietenul tău cel mai bun, Cristian.

Taberele se împart în două, fiecare cu jucătorul lui preferat. Momentul care este așteptat de toți, inclusiv de cei care stau pe margine ca la un spectacol sportiv, aduce multă bună-dispoziție. Aruncarea săgeții pentru încălzire este însoțită de încurajările publicului. „Hai, dă tot ce poți!”, „Nu te lăsa, Cristian!”. Încălzirea fiind făcută, se aruncă câte o săgeată pentru desemnarea concurentului care va arunca primul atunci când începe jocul propriu-zis. Săgeata cea mai apropiată de centrul tablei de joc stabilește ordinea.

darts 1

Ai lovit foarte aproape de centru. Susținătorii tăi se îmbrățișează și consideră asta un semn bun. Începi primul jocul. Îți faci elan și arunci în forță săgeata. Ai aruncat bine, dar nu ești mulțumit, „puteai să scoți și mai multe puncte, îți spui în gând”. Cristian, prietenul tău, este vesel și cu optimismul său debordant reușește o aruncare de zile mari. Acum e rândul susținătorilor lui să jubileze. Atmosfera se încinge. Nimeni nu mai stă la mese. Toate aruncările sunt urmărite secundă cu secundă. Una dintre săgețile tale cade foarte repede din țintă și ai pierdut punctele. Cristian calcă linia în timpul aruncării, iar aruncarea este anulată.

Este multă tensiune acum. Punctajul acumulat vă ține la egalitate. Ultima aruncare va desemna câștigatorul. „Hai, Cristian!”, strigă echipa de prieteni. „Hai, Darius”, strigă toți. Emoțiile vă cuprind pe amândoi. Cristian aruncă bine. Tu arunci ca-n ziua ta cea mai bună. Iar victoria o sărbătorești îmbrățișându-ți cel mai bun prieten.

Vă așezați cu toții la mese. Se comentează marele „meci” de darts. Toată lumea este binedispusă. Nimic nu se compară cu o după masă petrecută la Corner Biliard and Snooker!