Măsuri ample implementate la Iulius Mall pentru protejarea publicului

de | | 2 Minute

Măsuri ample implementate la Iulius Mall pentru protejarea publicului

Program redus, parcare fără plată pentru un anumit segment, scădere capacitate Food Court și măsuri ample implementate de Iulius Mall Cluj.

În contextul provocat de prezența COVID-19 în România, compania IULIUS continuă să pună pe primul loc siguranța și sănătatea clienților și partenerilor săi, prin implementarea de noi măsuri menite să limiteze riscurile de răspândire a virusului.

Începând de marți, 17 martie 2020, toate mall-urile din portofoliul companiei IULIUS, inclusiv Iulius Mall Cluj, vor funcționa după un program redus, în intervalul orar 12.00 – 20.00. Măsura va fi valabilă până pe 31 martie 2020, cu posibilitatea de a fi prelungităExcepție fac hypermarketul, farmaciile și pet shop-ul.

Măsuri ample implementate la Iulius Mall

Totodată, capacitatea de locuri din zona de food court Iulius Mall Cluj a fost redusă, pentru a permite o distanță considerabilă între mese. Cu același scop, majoritatea restaurantelor și cafenelelor asigură serviciul de home delivery, direct sau prin intermediari.

Ca o excepție, parcarea demisol va fi accesibilă fără plată, fiind o măsură menită să faciliteze accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate.

Noile decizii completează pachetul de măsuri preventive implementate până în prezent cu scopul de a reduce riscul epidemiologic

Mai exact, toate instalațiile HVAC funcționează cu un aport de 100% aer proaspăt, iar la recepțiile din mall-uri și din clădirile de birouri sunt disponibile soluții pentru dezinfectare. În Iulius Mall Cluj s-au intensificat semnificativ măsurile de curățenie și dezinfectare.

Dozajul de substanțe active pentru dezinfectare a fost suplimentat și s-au efectuat acțiuni de dezinfecție generală prin nebulizare, cel mai eficient proces, care asigură inclusiv dezinfecția sistemelor de ventilație. Mai mult, pentru spațiile cu predispoziție de contact direct, cum sunt mâna curentă a scărilor rulante, ușile de acces, lifturile, mesele din food court etc., acțiunile de dezinfecție au caracter permanent, înainte și în timpul programului de funcționare.

De asemenea, toate evenimentele au fost anulate sau amânate.

Grijă maximă pentru public

Asigurăm publicul că manifestăm grijă maximă pentru a menține un mediu cât mai sigur pentru clienți, personalul din segmentul retail și angajații companiilor din clădirile de birouri, aceasta fiind prioritatea noastră actuală. Totodată, îi încurajăm pe clienți să efectueze plăți prin card bancar,evite zonele și intervalele de timp aglomerate, să păstreze distanța de cel puțin un metru, să se informeze doar din surse oficiale și să adere la izolare socială, dacă sunt într-o situație care impune acest lucru.

Măsuri implementate cu scop preventiv, în Iulius Mall Cluj

❗️ Pentru că siguranța și sănătatea clienților noștri sunt prioritare, vă informăm cu privire la măsurile implementate cu scop preventiv, în Iulius Mall Cluj, pentru combaterea riscurilor provocate de Coronavirus:??‍?✅ S-au început acțiunile de dezinfecție generală prin atomizare, cel mai eficient proces, care asigură inclusiv dezinfecția sistemelor de ventilație.?✅ Toate instalațiile de încălzire, ventilație și aer condiționat funcționează pe un aport de 100% aer proaspăt.?✅ Dozajul de substanțe active pentru dezinfectare a fost suplimentat.?✅ Pentru spațiile cu predispoziție de contact direct, cum sunt mâna curentă a scărilor rulante, ușile de acces, lifturile, mesele din food court etc., acțiunile de dezinfecție au caracter permanent, înainte și în timpul programului de funcționare.?✅ Numărul de mese din food court a fost redus, astfel încât să permită o distanță considerabilă între mese, iar suprafețele de contact sunt dezinfectate în permanență.?✅ În zona toaletelor sunt disponibile substanțe pentru dezinfectare.✋✅ Toate evenimentele cu peste 100 de persoane programate pentru următoarea perioadă au fost anulate sau amânate.?✅ Recomandăm tuturor clienților noștri să se asigure că își iau toate măsurile de autoprotecție, să evite intervalele orare aglomerate, să folosească plata prin card bancar sau telefon și să păstreze distanța față de alte persoane.? ✅ Informați-vă din surse sigure cu privire la evoluția situației și evitați starea de panică.❎ În cazul în care prezentați minime simptome sau considerați că ați fost expuși unui potențial risc, vă rugăm să respectați toate indicațiile autorităților și să luați măsurile ce se impun pentru a preveni îmbolnăvirea celor din jur.Dacă vor fi dispuse noi decizii cu impact în activitatea noastră, vă asigurăm că ne vom conforma.

Posted by Iulius Mall Cluj Napoca on Friday, March 13, 2020

Sănătatea tuturor este cea mai importantă!

***Comunicat de presă***