Master în UK pentru tineri | Târgul masteratelor vine în Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

ExpoSchool aduce studenților clujeni oportunități de Master în UK

Posibilitatea de a se înscrie la master în UK poate deveni acum un fapt cert pentru studenții clujeni. Expo School aduce pentru prima dată în Cluj-Napoca oportunități pentru studenții absolvenți al primului nivel de studii. Cei interesați sunt invitați la o târgul masteratelor Universității York St John din Marea Britanie pentru a se familiariza cu domeniile de studii disponibile.

Sâmbătă, 29 iunie studenții și absolvenții facultăților de Business, Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, alături de cei de la Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Psihologie și Științe ale Educației, Cinematografie și Media, Arta și Design sunt invitați la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 14:00 pentru a se familiariza cu programele de Master ale Universității York St John din Marea Britanie.

Program la prima inițiativă pentru România și, implicit, Cluj-Napoca

Acest program se află la prima inițiativă de acest tip din România. Se organizează în Cluj-Napoca pentru numeroșii studenții și absolvenți din oraș. Tinerii se pot bucura de avantajele oferite de această oportunitate de a-și construi o experiență internațională, prin calitatea educației oferite la acestă prestigioasă Universitate.

Master în UK

Diversificarea experienței educaționale te pune în fața unei experiențe unice, care merită să fie trecută în portofoliu personal. Fiind una dintre cele mai prestigioase universități din UK,  York St John se concentrează pe dezvoltarea capacităților intelectuale ale tinerilor, alături de asigurarea unei cariere profesionale de succes. Astfel, oportunitatea de a continua studiile superioare la facultățile Universității York St John vine la pachet cu o serie de avantaje pentru începerea carierei la cele mai prestigioase firme din domeniile aferente.

Avantajele participării la eveniment

Dacă aplici pentru continuarea studiilor la oricare dintre facultățile universității din Marea Britanie, vei beneficia de următoarele avantaje:

  • suport cazare
  • suport și consiliere pentru găsirea unui loc de muncă
  • suport și consiliere pentru întocmirea actelor necesare
  • garanția efectuării practicii necesare programului de studiu în cadrul unor companii de top

Toate detaliile necesare legate de criteriile de eligibilitate, suport oferit, alături de posibilitatea de a aplica pentru o bursă de studiu oferită de universitate le poți afla în cadrul evenimentului din data de 29 iunie, la Casa de Cultură a Studenților.

Intrarea la eveniment este gratuită.  Este posibilă  rezervarea unui loc în prealabil prin completarea acestui scurt formular » https://forms.gle/PgfGHm9oBKXqKK1G8.

Master în UK