Cum poți transforma banala mască într-un accesoriu cool, personalizat? | BW Selfie Mask

de | | 4 Minute

Cum poți transforma banala mască într-un accesoriu cool, personalizat? | BW Selfie Mask

Cum ar fi dacă ai putea transforma banala mască într-un accesoriu distractiv sau într-o piesă de rezistență pentru ținuta ta? Cei de la BW Photo Booth s-au gândit deja la acest lucru, așa că lansează cea mai cool cabină foto mobilă: BW Selfie Mask.

BW Selfie Mask este un concept nou ce îmbină clasicele instantanee cu posibilitatea de a-ți personaliza propria mască. Echipa BW Photo Booth îți lansează trei provocări: să îți printezi pe mască partea inferioară a feței, astfel încât trăsăturile tale să fie vizibile, să optezi pentru un imprimeu prestabilit din colecția pusă la dispoziție de aparat sau să îți personalizezi masca cu o fotografie din propriul tău telefon.

Tu pe care dintre ele o vei alege?

mască BW

 

Optează pentru o mască care-ți pune în evidență trăsăturile

Mergând pe stradă, ni se întâmplă deseori să nu îi mai recunoaștem pe cei din jur. Măștile clasice ne ascund trăsăturile și ne „ajută” să ne pierdem în anonimat. Oricât de fain pare asta la început să-ți capeți în sfârșit „mantia de invizibilitate”, la un moment dat devine frustrant să treci pe lângă cei apropiați fără să realizați măcar… că vă cunoașteți.

Ei bine, cei de la BW Photo Booth au găsit soluția! Cum ar fi să porți o mască fără să-ți ascunzi trăsăturile. Cum ar fi să le arăți celor din jur un zâmbet cald? Ei bine, acum poți să-ți pui fața pe mască, cu ajutorul de nădejde al cabinei foto BW Selfie Mask.

mască BW

Așa cum sugerează chiar numele, modul de operare este destul de simplu. Selectezi de pe aparat opțiunea Selfie, îți faci o poză care să transmită starea pe care vrei să le-o arăți celor din jur (expresie serioasă, zâmbet, chiar și o strâmbătură amuzantă pentru cei doresc să nu renunțe la acea latură jucăușă), alegi mărimea potrivită pentru masca ta, iar un membru din echipa BW Photo Booth se va ocupa de imprimarea modelului pe mască.

Tot ce rămâne de făcut este să porți masca și să-ți reîntregești chipul sau, de ce nu, să faci schimb de mască cu partenerul/prietenul tău și să faceți câteva poze comice.

 

Alege o mască îndrăzneață

Măștile chirurgicale sau cele de bumbac vin, de cele mai multe ori, în variante monocrome. Cei de la BW Photo Booth ne propun să ieșim din anonimat, optând pentru o mască în nuanțe puternice, cu un patern jucăuș sau chiar să ne transformăm, măcar pe jumătate, în personajul nostru de film preferat.

Aparatul BW Selfie Mask îți pune la dispoziție o mulțime de modele prestabilite din care îl poți alege pe cel preferat. Există imprimeuri adaptate oricărei vârste și pasiuni, astfel încât fiecare să-și poată găsi o mască potrivită propriei personalități.

Personalizează, personalizează, personalizează

Ai găsit o imagine sau un imprimeu preferat pe care ai vrea să-l imprimi pe mască sau pur și simplu îți dorești ca accesoriul devenit obligatoriu să se asorteze perfect cu restul ținutei?

mască BW

Tot ce trebuie să faci este să te conectezi la aparat și să selectezi o poză din telefonul tău. Poți printa un mesaj, un logo, un peisaj sau chiar un tablou de familie. Singura limită este propria imaginatie și, desigur, arhivele de imagini disponibile online.

Cum se folosește BW Selfie Mask?

Așa cum sugerează chiar numele, modul de operare este destul de simplu. Selectezi de pe aparat opțiunea Selfie, îți faci o poză care să transmită starea pe care vrei să le-o arăți celor din jur (expresie serioasă, zâmbet, chiar și o strâmbătură amuzantă pentru cei doresc să nu renunțe la acea latură jucăușă), alegi mărimea potrivită pentru masca ta, iar un operator din echipa BW Photo Booth se va ocupa de imprimarea modelului pe mască.

Asemănător vei proceda și în cazul opțiunilor de pattern prestabilit sau dacă îți dorești să printezi o imagine din arhiva telefonului.

Cât durează?

Să-ți creezi o mască unică nu este doar simplu, ci și foarte rapid. Echipa BW Photo Booth estimează că-ți va lua doar două minute să obții un accesoriu cool și unic. Un minut destinat fotografiei și unul printării.

Noi, în schimb, spunem că va depinde de la persoană la persoană. Selfie-ul perfect ia uneori mai mult timp decât ne-am dori. Dar suntem singuri că echipa ne va oferi câteva sfaturi prețioase pentru a ne pune în evidență trăsăturile. Experiența lor cu photo booth-urile de evenimente își spune, cu siguranță, cuvântul.

Măștile BW Selfie Mask, accent pe calitate

Pe lângă latura de divertisment a noii cabine foto, cei de la BW Photo Booth pun accent, desigur, și pe confort și durabilitate. Măștile sunt realizate dintr-un poliester fin, plăcut la atingere, dar și foarte rezistent, astfel încât să reziste la procedurile de spălare și dezinfectare repetate.

Masca este reutilizabilă și este dotată cu un buzunar interior, în care poți introduce un filtru special, pentru o protecție suplimentară. Primul filtru este din partea casei. Fiecare mască vine deja echipată cu un filtru PM 2.5 de unică folosință, iar, în plus, poți achiziționa și alte bucăți chiar de la stand.

Accesoriul cu rol de protecție poate fi purtat imediat după imprimare. Modelul este transferat pe material cu ajutorul unei prese care încălzește la 190°C. În acest fel este garantată nu doar o printare de calitate, ci și o dezinfectare, în prealabil, a măștii.

Unde îmi personalizez masca?

Dacă îți dorești o mască unică, personalizată, te invităm să vizitezi cabina BW Selfie Mask în VIVO!, aproape de intrarea 3, vizavi de magazinul Pandora.

De asemenea, măști cu imprimeuri cool și distractive pot fi achiziționate direct și din noul magazin online al celor de BW Photo Booth: selfiemask.ro

Îți sună distractiv? Să trecem la demonstrații!

Ești curios cum arată experiența BW Selfie Mask? Te invităm să vizionezi un video scurt și să afli cât de ușor este să obții o mască cu adevărat unică!