Mărțișorul reprezintă România și Clujul tocmai în Indonezia!

de | | 2 Minute

Mărțișorul reprezintă România și Clujul tocmai în Indonezia! 

Din seria „Clujeni cu care ne mândrim”, trebuie scos la iveală faptul că în această perioadă Ansamblul Folcloric Studențesc Mărțișorul ne reprezintă țara și orașul tocmai în Indonezia!

#Mărțișorulcălător participă acolo la nu mai puțin de 3 festivaluri internaționale de folclor desfășurate pe toată perioada lunii august, alături de țări precum Coreea de Sud, USA sau Estonia.

mărțișorul reprezintă românia

Scenele celor trei festivaluri vuiesc în ritmul pașilor de dans tradițional românesc, iar noi nu putem decât să le mulțumim tinerilor care ne reprezintă acolo pentru profesionalismul și voioșia cu care duc valorile autentice românești în cele mai îndepărtate colțuri de lume.

mărțișorul reprezintă românia

Ansamblul Folcloric Studențesc Mărțișorul va împlini anul viitor (2017 – n.r.) 60 de ani de activitate ca formație artistică în cadrul Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca. Alcătuit din studenți din centrul universitar clujean care iubesc folclorul, sub coregrafia lui Ioan Cocian, ansamblul are un bogat repertoriu de cântece, suite și jocuri populare românești din majoritatea zonelor etnografice, predominând momentele folclorice din Ardeal. Mărțișorul are o impresionantă activitate folclorică la nivel național și internațional, obținând numeroase premii și diplome de excelență. 

p.s. Îmbrățișări fetelor (Adela & Andreea) și felicitări tuturor!

mărțișorul reprezintă românia