Mărțișoare handmade la Iulius Mall Cluj – create de artizani locali

de | | < 1 Minute

Primăvara este foarte aproape, așa că la Iulius Mall Cluj și-au făcut apariția vestitorii săi cu șnur alb și roșu. Mărțișoare cu forme felurite și realizate prin tehnici inedite, cu design modern sau cu motive tradiționale, încântă privirile tuturor celor care caută simboluri ale anotimpului verde.

Ai nevoie de inspirație pentru a oferi mărțișoare aparte celor dragi? Te invităm să alegi dintre o colecție de mărțișoare handmade la Iulius Mall Cluj. Aici, primăvara și-a făcut deja simțită prezența, prin intermediul unui târg tematic, care îți oferă prilejul să alegi simboluri deosebite cu șnur alb și roșu. Până vineri inclusiv, 1 martie 2019, parterul Iulius Mall Cluj găzduiește Târgul Primăverii. Aproximativ 50 de maeștri ai lucrului manual își prezintă creațiile făurite cu măiestrie, pentru toate preferințele.

Mărțișoare florale, cu motive tradiționale, din fimo, piele, lemn, hârtie, ceramică, materiale textile, croșetate, țesute, sculptate sau pictate manual, realizate prin tehnica origami, steampunk sau quilling, prelucrate din metal și multe alte piese unicat sunt disponibile în nenumărate modele. Clienții vor găsi la târgul dedicat primăverii și accesorii și bijuterii create din diverse materiale, cu forme deosebite și culori vii, care pot fi daruri perfecte pentru doamne și domnișoare. Iar cei care vor să ofere cadouri pe lângă mărțișoare pot opta pentru felicitări handmade, cutii de podoabe pictate manual, decorațiuni, accesorii vestimentare, obiecte de artizanat și multe alte propuneri cu personalitate.

Vino la Iulius Mall să alegi mărțișoare lucrate manual, cu ajutorul cărora să oferi zâmbete celor dragi!