Marele premiu al loteriei „Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus!”

de | | 2 Minute

Marele premiu al loteriei „Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus!”

 

Cluj-Napoca, 21 aprilie 2015 – Marele premiu al loteriei „Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus!” i-a revenit unui domn din Cluj-Napoca. Tragerea la sorţi a avut loc în prezenţa publicului, pe 11 aprilie, ora 12.00 PM, în piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial.
Cumpărăturile din Polus Center i-au adus domului Săpun Daniel, în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca, marele premiu al loteriei ”Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus!”. Fericitul câştigător al super autoturismului de oraș Opel Adam Glam, a fost desemnat în urma tragerii la sorţi ce a avut loc în data de 11 aprilie, ora 12.00 PM, în piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial.

Marele premiu al loteriei „Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus!”

Predarea premiului va avea loc joi, 23 aprilie 2015, de la ora 11.00 AM în piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial.
În cadrul loteriei „Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus!”, ce a avut loc la Polus Center în perioada 20 martie – 10 aprilie (ora 10.00 PM), toţi cei ce care au facut cumpărături în valoare minimă de 100 de lei din orice magazin din incinta Polus Center, au avut şansa de a câştiga pe lângă marele premiu, sute de premii instant oferite de către partenerii centrului comercial: QuickMobile, Pietra, Musse, Reserved, Nomasvello, Sensiblu, LEGO, Home Sweet Home – Gitfs, Happy Park, Trenulețul Veseliei, Gatta, Nobila Casa, Lee Cooper, Timeout, Kenvelo, Poema, Nemira, Wasabi Sushi, Bigotti.
Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL