Maraton Apuseni msg systems 2015 – ediția a V-a ”Hoinari prin trecut”

de | | 2 Minute

Maraton Apuseni msg systems 2015 – ediția a V-a
”Hoinari prin trecut”

 

Maraton Apuseni msg systems te invită pe 30 mai 2015 să alergi pe unul din cele patru trasee montane care traversează crânguri, dealuri, ape și vârfuri ale Apusenilor. Dacă iubești alergarea montană, te așteptăm, indiferent de vârstă, la tabăra de bază din stațiunea Muntele Băișorii să iei startul la una din cele două probe tehnice – maraton sau semimaraton, sau la una din probele mai ușoare – crosul Apuseni sau proba family în care copii și părinți aleargă împreună și împărtășesc bucuria mișcării în natură.

Maraton Apuseni msg systems sărbătorește pe 30 mai 2015 a V-a ediție și lansează cu această ocazie o probă nouă de concurs, crosul, dedicat celor care doresc să guste atmosfera unei competiții de alergare montană dar preferă un traseu mai scurt. La Maraton Apuseni msg systems pot participa sportivi de toate vârstele și ne lăudăm cu cea mai variată participare pe categorii de vârstă: de la copii de câteva luni purtați în rucsaci de drumeție, până la cel mai vârstnic participant la maratoanele din România, Moșion Gheorghe.
Kit-ul de concurs conține tricoul tehnic oficial, numărul de concurs și cip-ul de cronometrare, o bandană personalizată cu logo-ul competiției și energizante oferite de sponosori. Gulaș-ul tradițional va fi nelipsit după concurs, la fel și restul surprizelor mult așteptate de concurenți la fiecare ediție!

Plata taxei de participare la crosul Maraton Apuseni msg systems se poate face în contul BCR al Asociației Natura Transilvaniei, IBAN: RO35RNCB0113127038170001, CIF: 30003807 iar la detalii plată te rugăm să îți scrii numele și prenumele și titlul competiției: Maraton Apuseni. Taxa de participare se poate achita și prin card bancar, folosind link-ul din e-mailul de confirmare, după înscrierea pe site-ul oficial al competiției. Dacă achiți prin OP folosind serviciile Poștei Române te rugăm să ne trimiți dovada plății la [email protected]
Sfârșit de săptămână prelungit la Maraton Apuseni msg systems (29 mai – 1 iunie):

După concurs poți petrece un sfârșit de săptămână prelungit în Apuseni, deoarece lunea imediat următoare este 1 iunie. În Duminica Rusaliilor poți vizita satul Săgagea unde localnicii se îmbracă în port popular în cinstea sărbătorii și a vizitatorilor veniți din toate colțurile țării. Dacă vrei, poți participa la slujba de duminică sau poți explora zona Muntele Băișorii sau Valea Ierii.

În stațiunea Muntele Băișorii se pot practica diverse sporturi şi jocuri, baza rămâne însă pe sporturile montane, pentru practicarea cărora există în zonă vaste posibilităţi în sezonul de primăvară-vară: drumeţie, ciclism montan, parapantă, și în mai mică măsură alpinism şi speologie.

Te așteptăm cu drag pe 30 mai la Maraton Apuseni msg systems!

Persoană de contact: Anca Berlo
Coordonator comunicare Maraton Apuseni msg systems 2015