Majestatea Sa Margareta la Cluj cu ocazia Salina Equines Horse Trophy

de | | 2 Minute

Majestatea Sa Margareta la Cluj cu ocazia Salina Equines Horse Trophy

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române vine în 7 iulie la Cluj, Turda, cu ocazia desfășurării celui mai important eveniment hipic din Transilvania, Salina Equines Horse Trophy. Alături de Majestatea Sa Margareta se va afla Alteța Sa Regală Principele Radu. Familia Regală susține SEHT încă de la ediția din 2017, când unul dintre premiile acordate a fost denumit Cupa Regina Ana.

În cadrul celei de-a treia zile de competiție, în 7 iulie, Majestatea Sa Margareta va oferi trofeul câștigătorului Probei Obstacole, ce poartă, în acest an, numele Cupa Regele Mihai. Ceremonia se va desfășura cu începere de la ora 19.00.

“Suntem recunoscători și onorați să o avem oaspete pe Majestatea Sa Margareta la cea de-a treia ediție Salina Equines Horse Trophy. Prezența Majestății Sale ne încurajează în hotărârea noastră de a reconstrui renumele României în sporturile hipice și ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. Îi așteptăm de iubitorii echitației să ni se alăture, în toate cele patru zile de concurs. Pe lângă acest moment emoționant, am pregătit multe alte surprize”, a declarat Cristian Bondor, Directorul evenimentului.

4 zile speciale la Turda

Vă reamintim că, între 5 și 8 iulie, în baza sportivă Salina Equines de la Turda au loc trei competiții spectaculoase – Obstacole, Anduranță Ecvestră și Atelaje cu patru cai – dar și swhow-uri de dresaj și cascadorie ecvestră în premieră în România. Cei mai cunoscuți dresori și acrobați europeni – Miron Bococi, Marion Levavasseur, Amandine Delion, Charles Delaunay, familia Dobrovitz – aduc în serile de 6, respectiv 7 iulie, un spectacol unic ce va fi urmărit de mii de spectatori.

Posted by Salina Equines on Tuesday, June 26, 2018

La fel ca la edițiile anterioare, pe tot parcursul celor patru zile de eveniment, vor funcționa locuri de joacă pentru cei mici și zone de food & drinks, în așa fel încât oaspeții Salina Equines să poată petrece o zi întreagă în natură, bucurându-se de compania cailor. În plus, zona Turda e generoasă în oportunități de a petrece timp în aer curat: Salina Turda, Lacurile Durgău, Podgoria Crama La Salina.

Prețul biletelor pentru acces la probele din concurs este de 5 lei / zi. În ce privește prețul biletelor pentru spectacolele de dresaj și cascadorie, acesta variază între 65 și 100 de lei.