Mai sunt trei săptămâni până la HR Summit

de | | 2 Minute

Mai sunt trei săptămâni până la HR Summit

De la recrutare, la managementul talentelor si ultimele tendinte in resurse umane, la HR Summit Cluj Napoca

Peste 150 de manageri si specialist HR si-au anuntat prezenta pe 26 si 27 martie la HR Summit Cluj-Napoca. Acestia, impreuna cu cei peste 15 speakeri prezenti la eveniment vor aborda si vor dezbate cele mai captivante subiecte din aria de HR, management si legislatie in doua zile de eveniment, dedicate in totalitate industriei de HR&management, cu workshop-uri, prezentari si sesiuni de debate special organizate pentru cei prezenti in sala.

La HR Summit participantii vor avea ocazia sa ii cunoasca pe Mugur Tolici (HR Director BNR), Radu Panait (Recruitment Leader Central Eastern Europe & Russia IBM), Ioana Toma (HR Manager URGENT CARGUS), Roxana Dobrescu (Senior HR Manager AVON Romania&Moldova), Alina Bratu (Country Communication Coordinator Continental Automotive), Monica Soare (CEO Artwin Consulting), Diana Bocaneala (Head of Talent Management and Recruitment Endava), Lucian Ivan (Resourcing Manager Bergenbier), dar si Madalina Balan (Managing Partner HART Consulting), care vin sa ofere continut de calitate, studii, dar si exemple concrete din departamentele companiilor in care activeaza.

Printre speakerii cei mai asteptati se numara Roxana Dobrescu, Senior HR Manager AVON Romania&Moldova, care le va vorbi participantilor in cea de-a doua zi a evenimentului despre Managementul Talentelor, de la proces la rezultat. Roxana Dobrescu are o experienta de peste 10 ani in domeniul Resurselor Umane, dobandita in companii mari precum Bergenbier si Xerox Romania iar in prezent este Senior HR Manager AVON Romania&Moldova.

Lucian Ivan, Resourcing Manager Bergenbier, vine la HR Summit pe 26 martie pentru a tine un workshop in care participantii vor afla mai multe despre pot construi si masura experienta de candidat. De asemenea, Lucian va vorbi si despre metricile de recrutare folosite in activitatea din cadrul companiei Bergenbier. Lucian Ivan este specializat in construirea si implementarea politicilor, proceselor si procedurilor fundamentate prin sisteme metrice, profilelor de performanta si proiectelor strategice de achizitionare a capitalului uman, iar timpul sau este impartit intre proiecte corporate, antreprenoriale si educationale/umanitare, locale si globale.

Diana Bocaneala, Head of Talent Management and Recruitment Endava, vorbeste la editia din acest an a HR Summit despre “Dezvoltarea culturii organizationale prin programele de leadership”. In cadrul acestui workshop participantii vor afla care sunt factorii de succes pentru a dezvolta o cultura organizationala care sa ajute atingerea viziunii unei companii si care este rolul leaderilor in realizarea acestui obiectiv. Diana Bocaneala coordoneaza departamentul Managementul Talentelor si Recrutare, Endava in sediul din Cluj Napoca. Aceasta este responsabila pentru implementarea politicilor si proceselor de eficientizare a organizatiei si dezvoltarea anagajatilor.

Cei care se inscriu la cea de-a treia editie HR Summit Cluj Napoca in urmatoarea perioada vor beneficia de un discount de 15% din pretul intreg al evenimentului.

Mai multe detalii despre HR Summit Cluj Napoca puteti gasi de pe pagina evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

Eveniment organizat de Libero Events

Libero Events este o agentie de evenimente in domenii precum: turism, home&deco, comert online, medical si antreprenoriat. De asemenea, organizam targurisi expozitii: Touristica, Deco Show si BookShow. Portofoliul nostru contine si conferintele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, dar si workshopuri si seminarii.