Loteria publicitară “Cumpără şi Câştigă” se apropie de final

de | | 2 Minute

Loteria publicitară “Cumpără şi Câştigă” se apropie de final

Clujenii mai au la dispoziție doar 10 zile pentru a intra în cursa marilor premii ale loteriei „ Cumpără şi Câştigă la Polus!”. Tragerile la sorți pentru desemnarea câștigătorilor sejurului la Rally Catalunya, din Spania, a sejurului la Wales Rally, din Marea Britanie, şi a celor patru locuri la shakedown-ul Transilvania Rally, vor avea loc duminică, 26 iunie 2016.

Până pe 25 iunie 2016, ora 10:00 PM, cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus Center le aduc șansa clienților centrului comercial de a intra în cursa marilor premii ale loteriei publicitare. Fericiții câștigători se vor putea bucura de o experiență de neuitat la Rally Catalunya, în Spania, la Wales Rally, în Marea Britanie, sau la shakedown-ul Transilvania Rally.

Și asta nu este tot, sute de premii oferite de către partenerii centrului comercial, pot fi câștigate pe loc prin intermediul secțiunii răzuibile a taloanelor de participare.

Tragerile la sorți pentru desemnarea fericiților câștigători ai marilor premii vor avea loc în data de 26 iunie 2016, ora 05.00 PM, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații, din incinta Polus Center.

Regulamentul loteriei publicitare se găsește pe www.poluscentercluj.ro

Parteneri: Yellow Store, Benvenuti, Mohito, Sofiaman, Andu, The Perfect Kitchen, Home Sweet Home gifts, Bigotti, Pada Murre, Decathlon, IQ, Opticris, Nobila Casa.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea CBRE România.