Locuri prin Cluj care îți merg la suflet | People

de | | 3 Minute

Locuri prin Cluj care îți merg la suflet | People 

Care sunt lucrurile care definesc o ieșire în oraș reușită? Poate oamenii, locația, mâncarea, calitatea alimentelor sau poate felul în care aceste elemente lucrează pentru a te face să te simți excepțional?!

În Cluj sunt locuri în care vii ca să mănânci, să bei o cafea și apoi pleci. Sunt însă și locuri în care ai vrea să tot rămâi, până dimineață, dacă se poate. În ultima categorie pot fi încadrate localurile care îți merg cumva la suflet, care te fac să te simți confortabil și să aduni amintiri frumoase de prin Cluj.

People – the place to be!

Locul unde te simți bine trebuie căutat și frecventat cu regularitate. Asta face orice om care își prețuiește timpul și care își dorește o experiență frumoasă, completă de la o ieșire în oraș.

Așa cum indică și acest motto sugestiv, People este locul cu ceva special.

Locuri prin Cluj - People

Este locația pe care o vei frecventa dintr-un motiv întemeiat: pur și simplu îți place, este pentru sufletul tău. Chiar dacă se află aproape de punctul zero al orașului, People nu este acel tip de local unde mergi atunci când nu ai alte alternative. Atmosfera intimă, spațiul organizat pe trei zone distincte – restaurant, cafenea și terasă – creează un sentiment plăcut de familiaritate, care te va ajuta să te relaxezi și să te bucuri de compania prietenilor, departe de ochii indiscreți ai trecătorilor, de rumoarea piețelor din zona centrală a Clujului.

Locuri prin Cluj - People

Un raport corect între calitate și preț

Cea mai importantă misiune a unui local este aceea de a cultiva gusturile și calitatea, indiferent de forma pe care o poate lua aceasta. Astfel, chintesența unei experiențe de care îți vei aminti cu plăcere este inovația și standardele înalte.

Locuri prin Cluj - People

Din acest punct de vedere, la People găsim atât calitatea alimentelor aduse de la ferme din Italia, care miros a prospețime și dau acea savoare inconfundabilă preparatelor, găsim o perpetuă dorință de inovare, de reinventare și de promovare a combinațiilor neobișnuite a texturilor, aromelor, culorilor, care o afirmă cu succes bucătarii de la People, și ni se mai oferă echitate între calitate și preț.

Locuri prin Cluj - People

Recomandările People

Și pentru că sezonul de vară a început și se prevăd multe ieșiri în oraș, People ne face câteva recomandări numai bune de savurat pe terasă.

#Salată cu piept de rață
#Obraz de vită
#Piept de pui cu cartofi dulci
#Vinul Horgelius – un vin ușor, răcoros, de vară
#Vinurile aduse din Chile, Italia, Spania, Franța

People te așteaptă cu drag! 

Locuri prin Cluj - People

Contact People Cluj: 

Adresă: Str. Dávid Ferenc, Nr. 13, Cluj-Napoca
Orar: Luni – Joi: 09:00 – 00:00, Vineri: 09:00 – 03:00, Sâmbătă – Duminică: 12:00 – 03:00
Telefon: +40  729 023 700
E-mail: [email protected]
Facebook 
Website