Locuri de munca in Cluj, sectiune nou-lansata pe Cluj.com!

de | | < 1 Minute

Locuri de munca in Cluj, sectiune nou-lansata pe Cluj.com!

Incepand de azi, lansam oficial noua sectiune a site-ului: Locuri de munca in Cluj !

Daca te afli in cautarea unui loc de munca sau tu esti angajatorul si iti doresti sa descoperi candidatul ideal pentru ce ai nevoie, aici e locul potrivit!

Utilizarea platformei este gratuita, eficienta si rapida. In calitate de angajator, poti publica anunturi de angajare in mod gratuit, iar in calitate de candidat pentru un loc de munca in Cluj, poti aplica fie prin Linkedin, fie prin intermediul butonului ,,Aplica acum”, care iti permite sa trimiti CV-ul dorit direct inspre angajator.

Cluj.com are la baza o echipa de profesionisti, cu experienta in domeniul IT, care urmareste in mod constant ce anume isi doresc sa gaseasca aici cei care acceseaza site-ul. Astfel, am ajuns la concluzia ca multi dintre cei care viziteaza site-ul nostru cauta si locuri de munca in Cluj.

Pentru ca ne dorim sa intampinam nevoile voastre si pentru ca vrem sa fim cu adevarat cel mai complex si complet portal de informatii despre Cluj, ne-am conformat si, incepand de acum, sectiunea Locuri de munca in Cluj va asteapta sa o utilizati si, speram noi, sa va fie de folos!

Website: locuridemunca.cluj.com
Informatii si detalii: [email protected] , 0264 546789