Living eMOTHions: o nouă colecție de măsuțe din lemn recuperat și salvat de la foc

de | | 2 Minute

Living eMOTHions

Pentru MOTH, imperfecțiunea nu este opusul perfecțiunii, ci este doar o altă stare a materiei care are propria manifestare pe care noi o înțelegem de cele mai multe ori greșit datorită standardelor, convenienței și a educației.

Lemnul există în natură atât în stare „perfectă” – așa cum ne place nouă să spunem –, adică drept, cu textura liniară, fără fisuri, cât și în starea imperfectă: cariat, cu noduri, diform sau crăpăt.

MOTH, a lansat o nouă colecție de 14 măsuțe dedicate livingului, intitulată Living eMOTHions. Colecția abordează tema crăpăturilor în lemn și explorează inedit poveștile lemnului, așa cum au fost ele scrise de fenomenele naturii de-a lungul timpului. Amprenta lăsată de-a lungul zecilor de ani poate fi recunoscută în textura lemnului utilizat prin pete de culoare, noduri și carii.

În realizarea colecției de măsuțe, meșterii atelierului au fost inspirați de bucățile de lemn recuperate din gatere sau gospodării și salvate de la foc. Urmărind expresiile lemnului, au intervenit doar pentru a-l consolida și a-i îmbogăți estetica prin inserții de rășini epoxidice sau „cozi de rândunică”, un element împrumutat din străvechile tehnici japoneze de consolidare a lemnului.

Living eMOTHions este o colecție originală de produse perfect funcționale și rezistente care au mai mult decât rolul de a aduce împreună oamenii în jurul lor pentru servirea mesei sau cafelei. Măsuțele oferă spațiului unde sunt amplasate o frumusețe aparte, prin aspectul natural și modern, iar în același timp oferă copacului șansa de a-și relata povestea, acumulată în zeci de ani, și mai multor generații.

Noua colecție poate fi vizualizată integral aici: www.moth.ro

Living Emothions MOTH
Măsuță OAK DEPTHS, colecția Living eMOTHions
Living Emothions
Măsuță Green Vibe, colecția Living eMOTHions
Living Emothions
Măsuță OAK FINESS, colecția Living eMOTHions
Măsuțe lemn
Măsuță Oak Wrinkles, colecția Living eMOTHions