Lingua Nostra: Cursurile care promovează multilingvismul și interculturalitatea

de | | 2 Minute

Lingua Nostra: Cursurile care promovează multilingvismul și interculturalitatea

Lingua Nostra desfășoară cursuri de limbi străine și traduceri autorizate și încercă să promoveze o lume a multilingvismului și interculturalității prin servicii de calitate.

Lingua Nostra s-a înființat în 2007 din dorința de a oferi atât copiilor cât și adulților oportunitatea de a învăța o limbă străină într-un mediu plăcut și profesionist. Activitatea firmei a început ca o simplă colaborare cu participanți care doreau să-și însușească o limbă străină din diverse motive: pentru a-și ușura munca la birou, pentru a călători, pentru o activitate relaxantă și constructivă în același timp, pentru a putea comunica mai ușor într-o limbă străină.
În anul 2009, am hotărât să ne extindem sfera de activitate în rândul firmelor mai mici și mai mari care doreau să-și instruiască personalul în acest scop.

În prezent, cursurile sunt preponderent cursuri de limba engleză (autorizat ANC), germană, limba română pentru străini, franceză, italiană, desfășurate atât la sediul firmei cât și la sediul firmelor-client. Participantii sunt încadrați pe grupe în funcție de nivelul de limbă print-o testare preliminară complexă. Curriculum și conținutul cursului este personalizat în funcție de nevoile specifice ale cursanților.

Pentru cei interesați de limbaj de specialitate, organizăm de asemenea workshopuri precum: Engleză de afaceri, Engleză juridică, Engleză pentru sistemul medical. Cursurile sunt predate de profesori calificați și cu experiență relevantă în acest domeniu. Calmul, răbdarea, tactul pedagogic și profesionalismul îi caracterizează pe trainerii noștri.

Nu i-am uitat nici pe cei mici și pentru ei s-au organizat programe interactive, puțin diferite de mediul scolar, în care aceștia au putut învăța și practica o limbă străină într-un cadru prietenos și sigur, pentru a putea explora și cunoaște toate aspectele limbii și culturii acesteia.

Firma Lingua Nostra funcționează și ca birou de traduceri din/în limbile: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, maghiară, olandeză, sârbă, croată etc, doar ca activitatea a fost mai restrânsă. Clienții noștri sunt în mare parte persoane fizice care doresc traducere autorizată pentru diverse documente.

Ca planuri de viitor, dorim să dotăm centrul nostru cu săli primitoare și echipamente adecvate, cu o gamă bogată de resurse informative și audio.lingua nostra cluj

Contact:
website
facebook
telefon: 0741 022 231