O legendă Buena Vista Social Club, Juan de Marcos vine la Cluj! | Jazz in the Park 2018

de | | 2 Minute

O legendă Buena Vista Social Club, Juan de Marcos vine la Cluj! | Jazz in the Park 2018

Vă amintiți de genialul documentar al lui Wim Wenders despre fenomenul Buena Vista Social Club? Dacă nu vă amintiți sau nu l-ați văzut încă, vă recomand să căutați filmul și să vă înfruptați din magica lume muzicală cubaneză, este o sursă excelentă de energie și inspirație.

Că tot vă recomand asta, ce să vezi? Directorul muzical al proiectului Buena Vista Social Club, compozitor, aranjor, leader de trupă, muzicianul prin excelență Juan de Marcos vine la Cluj! Festivalul Jazz in the Park ne face o mare bucurie și aduce pentru prima dată în România proiectul lui Juan de Marcos Gonzalez, Big Bandul Afro-Cuban All Stars.

? WLCK

.
Paisprezece dintre cei mai buni muzicieni cubanezi ai tuturor timpurilor, membri ai grupului Juan de Marcos Afro-Cuban All Stars, vor concerta la Cluj în 21 iunie, la Opera Maghiară.

Ritmuri cubaneze la Cluj în această vară

Cuba a dat lumii o sonoritate aparte prin ritmuri precum bolero, chachachá, salsa, son montuno, timba, guajira, danzón, rumba și abakua. Artiștii Afro-Cuban All Stars reproduc cu succes toate aceste explozii de energie muzicală.

Au trecut mai bine de 20 de ani de când muzicianul și liderul Juan de Marcos Gonzales, considerat o legendă a muzicii cubaneze, a atins faima internațională cu fenomenul muzical global reprezentat de Buena Vista Social Club. De atunci și până azi, el și trupa Afro Cuban All Stars au popularizat în toată lumea muzica de origine cubaneză.

Concertul Juan de Marcos Afro-Cuban All Stars de la Jazz in the Park va avea loc în 21 iunie, în prima zi de festival, la Opera Maghiară, de la ora 20:00 și marchează gala de deschidere.

Biletele sunt disponibile în rețelele Bilete.ro și Eventim cu 70, 110 și 140 de lei. Pentru seria de concerte cu bilete obligatorii sunt disponibile și abonamente, iar detaliile despre evenimente urmează să fie comunicate în curând.