Lasă-te condus de Daniel Taxi la evenimentele verii!

de | | 2 Minute

Lasă-te condus de Daniel Taxi la evenimentele verii!

Pe ploaie, pe caniculă, oriunde te-ai afla în oraș, Daniel Taxi te duce acasă doar să apelezi cu încredere la serviciile sale. Comanda îți este preluată negreșit, iar dispecera va încerca să-ți găsească o mașină în cel mai scurt timp. Daniel Taxi răspunde prompt atât comenzilor clujenilor, cât și acelora venite din partea turiștilor sosiți să descopere orașul sau să participe la evenimentele verii care au loc în Cluj-Napoca.

Clujenii, turiștii din țară, dar și de peste hotare vor avea o vară plină la Cluj deoarece vor putea fi spectatori la mai multe evenimente de anvergură, fie ele culturale, artistice sau sportive. În luna iulie, Opera Națională montează spectacolul Nabuco, de G.Verdi și concertul de muzică spaniolă în aer liber, în Piața Unirii. De asemenea, Streed Food Festival, va aduce pe Aleea Stadionului, pe platoul Sălii Polivalente şi în Parcul Central cea mai delicoasă mâncare numai bună de servit în stradă. Prezența lui Chef Foa la festival va strânge o grămadă de pofticioși și, normal, admiratori.

Tot în iulie, iubitorii sportului vor avea motive întemeiate să vină la Cluj. În Sala Polivalentă fanii echipei de tenis a României vor putea susține România în meciurile din Cupa Davis cu Spania.

La oricare dintre evenimente dorești să ajungi, Daniel Taxi te va transporta în siguranță și confort către punctele de interes. Daniel Taxi este recunoscută de persoanele care folosesc îndeosebi acest mijloc de transport ca o firmă ce oferă servicii de calitate clienților săi. Clienții Daniel Taxi se bucură de respect, deoarece taximetriștii Daniel Taxi sunt preocupați să le ofere o călătorie confortabilă și liniștită, parcursă într-un timp rezonabil.

Ca și turiști, necunoscând orașul veți pierde mult timp, întrebând trecătorii despre o anumită adresă sau stradă și veți ajunge să vă panicați că nu veți ajunge în timp util în locul dorit. De aceea, nu ezitați să contactați dispeceratul Daniel Taxi!

Cu Daniel Taxi clienții se bucură de respect, o călătorie confortabilă și sigură!

Daniel Taxi – Ieftin, util și elegant!

Echipa de la Daniel Taxi așteaptă să apelați cu încredere la serviciile sale.