Lansarea oficială iPhone 6s și iPhone 6s Plus în Polus Center

de | | 2 Minute

iSTYLE lansează oficial iPhone 6s și iPhone 6s Plus în Polus Center

iSTYLE – Apple Premium Reseller, cel mai important lanț de retail dedicat produselor și soluțiilor Apple din România, lansează oficial în Cluj-Napoca noile modele iPhone 6s și iPhone 6s Plus, la doar două săptămâni de la lansarea mondială a acestora. Cele mai avansate modele iPhone din toate timpurile pot fi cumpărate din această noapte, începând cu ora 00:00.

iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt cele mai avansate iPhone-uri din toate timpurile, adăugând o nouă dimensiune revoluționarei interfețe Multi-Touch™ a iPhone-ului. Noile modele de iPhone introduc tehnologia 3D Touch, care detectează presiunea aplicată pentru a permite noi modalități intuitive de a accesa funcționalitățile și de a interacționa cu conținutul.

iPhone 6s și iPhone 6s Plus beneficiază de afișaje Retina® HD create din cea mai rezistentă sticlă folosită vreodată pentru un smartphone și carcase din aluminiu seria 7000, același aliaj utilizat în industria aerospațială, în finisaje metalice superbe care includ acum varianta cromatică aur roz.

Fanii sunt invitați să vină în această noapte, începând cu ora 00:00, la prima oră a zilei de vineri, 9 octombrie, în magazinul iSTYLE din incinta Polus Center Cluj, pentru a descoperi cele mai noi și mai performante modele de iPhone, în cadrul unui eveniment special care va dura până la ora 03:00 dimineața.

Clienții vor fi întâmpinați cu prețuri speciale pentru noile modele iPhone 6S, iar primii 100 de cumpărători vor fi răsfățați cu multe surprize.

Lansare iPhone 6s - Polus Center

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.