La mulți ani, BAUM Games! 25 de ani de experiență în jocuri de noroc

de | | 5 Minute

La mulți ani, BAUM Games! 25 de ani de experiență în jocuri de noroc

Compania BAUM Games, unul dintre cele mai importante branduri din industria jocurilor de noroc din România, împlinește în acest an 25 de ani de existență, iar momentul este evidențiat prin numeroase noutăți dedicate clienților.

Un sfert de secol de existență pentru un business 100% românesc nu e puțin. Dimpotrivă BAUM Games a demonstrat, în cei 25 de ani, că, urmând principii bazate pe profesionalism, seriozitate, calitate, implicare, dar mai ales perseverență, rezultatele sunt pe măsură.

BAUM Games a pornit la drum, în urmă cu 25 de ani, cu o viziune de business clară: aceea de a deveni lider pe piața jocurilor de noroc la nivel național și de a se face cunoscut la nivel internațional pentru calitatea produselor sale. Un sfert de secol mai târziu, produsele de un înalt standard marca BAUM Games se regăsesc în 37 de săli proprii BAUM din țară, 650 de agenții Baum, dar mai ales în operațiuni dezvoltate cu succes din America Latină, Africa și Europa. Pentru că, actualmente, BAUM nu mai este doar un brand românesc, devenind în ultimii ani o companie care exportă și exploatează aparate slot-machines în multe alte țări și pe mai multe continente.

Inovație și dezvoltare continuă

Fie că discutăm despre producţia de sloturi sau de jackpoturi, despre modul de operare în sălile BAUM sau despre parteneriatele încheiate cu personalități importante din România, BAUM Games a fost întotdeauna un business axat pe inovație, deschidere și dezvoltare. “BAUM oferă în permanență soluții moderne, atât pe plan intern, cât și pe plan extern, în special pe segmentul de afaceri operaționale și pe cel al vânzărilor și închirierii de echipamente dintre cele mai moderne”, a declarant David Coldea, Director Vânzări.

Nu poți oferi soluții moderne și inovative dacă nu ești la curent cu ce se întâmplă în industria în care activezi ca business. BAUM Games a participat în ultimii ani la majoritatea evenimentelor de talie internațională în gaming, târguri și expoziții, la care nu a fost doar pentru schimbul de informații și idei, ci și pentru a promova în străinătate produsele românești de calitate.

De anul acesta, imaginea de brand BAUM Games este reprezentată de fostul internaţional român de fotbal, Ionel Ganea, un om important pentru sportul românesc, o emblemă a perseverenței. Acesta a fost prezent la Londra, cu ocazia ICE Tottally Gaming 2018, dar şi la deschiderile oficiale ale noilor săli BAUM.

Toate aceste elemente denotă un management vizionar, BAUM Games reușind, în 25 de ani, să fie într-o continuă dezvoltare și să se poziționeze ca lider de piață.

Baumbet, pentru pasionații jocurilor land-based și online

Inițial, BAUM Games a pornit drept o companie de slot-machines, însă, ulterior, experiența acumulată de aceasta în operarea sălilor de jocuri proprii a condus spre o altă dezvoltare firească, aceea de a opera și pariuri sportive. Prin dezvoltarea primului terminal pentru piața din România, Baumbet land-based, cu peste 650 de locații, a reușit să le ofere jucătorilor o experiență rafinată și unică. Activitatea de operator de pariuri, pornită de compania Baum în anul 2011, se desfășoară în prezent în peste 650 de locații din țară și în săli proprii în județe precum Alba, Brașov, Cluj, Mureș și Sibiu.

Astfel, tot din perspectiva inovației și a atenției față de preferințele clienților, BAUM Games a creat prima platformă web de jocuri de noroc construită pe stilul și conduita de joc a clientului român: www.baumbet.ro. Site-ul oferă produse precum Pariuri Sportive, Cazinou, Live Cazino, Pariuri Virtuale și Poker.

Pentru o ofertă cât mai cuprinzătoare în ceea ce privește pariurile sportive, BaumBet folosește oferta de pariuri de la Betradar. “Astfel, punem la dispoziție peste 30.000 de evenimente sportive live, iar clienții vor putea să recunoască cu ușurință pariurile sportive marca BaumBet. În plus, tranzacțiile financiare, depunerile și retragerile, se fac în cel mai scurt timp. În acest fel, clienții se bucură rapid de câștigurile obținute grație integrării mai multor procesatori de plăți, firme cu renume mondial, precum; Skrill, Neteller, Paysafecard, Visa&Mastercard, Trustly și APCO”, declară Daniel Cordoș, Project Manager BaumBet.

BAUM Games sprijină programul „Joc Responsabil”

Responsabiltatea socială a fost și va rămâne una dintre prioritățile BAUM, fiind una dintre companiile care a fondat programul “Joc Responsabil”, pe care îl susține și în prezent

Cei aproximativ 400 de angajați BAUM sunt întotdeauna preocupați de păstrarea unei atitudini responsabile a clienților în privința consumului de jocuri de noroc. Compania în sine susține adoptarea unui comportament responsabil, precum şi promovarea unei imagini pozitive a industriei.

Programul „Joc Responsabil” este cel mai important program dedicat persoanelor ce se confruntă cu probleme de joc si care oferă un ajutor real. Acesta are ca scop prevenirea, identificarea și asistarea jucătorilor cu probleme legate de jocurile de noroc și propune un program de intervenție eficient, nu doar pentru persoanele care se confruntă cu acest fenomen, ci și pentru familiile acestora.

Ce oferă programul Joc Responsabil?

• linie telefonică gratuită de tip TEL-VERDE 0800.800.099, prin intermediul căreia jucătorii au posibilitatea de a lua legătura cu un psiholog și de a primi consiliere telefonică gratuită.
• Ședințe gratuite de evaluare și consiliere la unul dintre cabinetele programului. În urma discuțiilor telefonice, persoanele interesate pot cere să fie redirecționate către psihologii cei mai apropiați din București, Iași sau Cluj.
• Auto-testare online prin intermediul site-ului dedicat jocresponsabil.ro.
• Materiale de informare în sălile de joc.
• Cursuri de instruire cu angajații din sălile de joc susținute de către psihologii implicați în program.

 

Decizie Licență de organizare a jocurilor de noroc slot-machine nr. 1989/16.09.2019
Decizie Licență Pariuri în cotă fixă nr. 1398/29.07.2016
Licență organizare și exploatare Jocuri de Noroc la Distanță L1170663W000707/25.04.2017
Participarea la jocurile de noroc este interzisă persoanelor cu vârsta sub 18 ani. 
Atenție: astfel de activități pot crește riscul de adicție. Consultați www.jocresponsabil.ro , 0800 800 099.