Kings On Ice – ultimele bilete la preț redus | Patinaj artistic la Cluj

de | | 2 Minute

Kings On Ice – ultimele bilete la preț redus!

Kings On Ice este unul dintre cele mai așteptate evenimente din Cluj-Napoca. Pe 7 decembrie la Sala Polivalentă (BT Arena), cei 20 de artiști cu peste 70 de medalii la competiții mondiale și europene, împreună cu celebrul patinator Evgeni Plushenko și renumitul violonist Edvin Marton vor oferi publicului un show de neuitat, emoționant.

Cei interesați pot cumpăra ultimele bilete la prețuri speciale începând cu 111 lei + taxe pentru Kings On Ice, până în data de 9 septembrie 2019, ora 16:00. Biletele pot fi achiziționate online de pe http://spotlights.ro/koi/ sau de la Casa De Cultură a Studenților.

Profită ACUM de prețurile reduse!

.
Evgeni Plushenko, cel mai cunoscut patinator la momentul actual, multiplu campion mondial, va sosi în Cluj-Napoca, pe 7 decembrie, în cadrul evenimentului Kings On Ice. Are la activ cincizeci de premii printre care: două medalii olimpice de aur (2006, 2014) și două de argint (2002, 2010), fiind de patru ori câștigător al Competiției Grand Prix, de trei ori campion mondial, de șapte ori campion european, de zece ori câștigătorul Campionatului Național de Patinaj din Rusia și primul patinator care a efectuat săritura cu cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop.

Alături de Evgeni Plushenko, invitați speciali ai evenimentului de la Cluj sunt renumiți reprezentanți ai patinajului artistic: Adelina Sotnikova, Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti, Ivan Righini, Dmitri Soloviev, Elena Ilinyk.

Kings On Ice va oferi acrobații spectaculoase care îți vor tăia respirația, acompaniate de sunetele celebrului Stradivarius al lui Edvin Marton. „Prințul Viorii” promite un show de neuitat, o retrospectivă emoționantă a pieselor care au cucerit milioane de ascultători din toate colțurile lumii.

Ia-ți ACUM unul din ultimele bilete la preț redus pentru Kings On Ice și hai să-i vezi pe cei mai renumiți campioni ai patinajului mondial, în frunte cu regele gheții, Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton!

Grăbește-te, biletele se epuizează repede! Biletele pot fi achiziționate online de pe http://spotlights.ro/koi/ sau de la Casa de Cultură a Studenților.

Eveniment organizat de Spotlights – Events Creator.