Jose Carreras: „Ne vedem în Cluj și multe multe mulțumiri!”

de | | < 1 Minute

„Salutare! Sunt Jose Carreras. Sunt încântat că am posibilitatea să cânt pentru prima oară în Cluj-Napoca.”, transmite clujenilor celebrul tenor Jose Carreras într-un video pe youtube.

„Acest lucru se va întâmpla în cadrul turneului meu mondial. De asemenea, sunt fericit că am posibilitatea să cânt din nou pentru minunatul public din România. Concertul va avea loc pe data de 29 Noiembrie și face parte din turneul „A Life In Music”. Ne vedem în Cluj și multe multe mulțumiri!” mai spune renumitul tenor spaniol  în mesajul transmis.

Întregul mesaj poate fi vizionat accesând link-ul: https://youtu.be/FzzKawQ-3FI

Reamintim faptul că Jose Carreras va concerta pentru prima oară la Cluj-Napoca pe data de 29 noiembrie 2015, ora 19.00, la Sala Polivalentă. Clujenii și fanii artistului spaniol vor putea asculta piese precum: „Nessun Dorma”, „La Donna e Mobile”, „Core n’grato”, La Traviata „Brindisi“, Man of La Mancha “The impossible dream”.

„Fanii care încă nu și-au luat bilete pentru concertul din 29 Noiembrie, de la Cluj, ar trebui să știe că acestea se vând rapid.”, afirmă organizatorii concertului. Cei ce doresc să îl asculte live pe tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre își pot achiziționa bilete de la Magazinele Flanco, Librariile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Comenzi de bilete online se pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015, preturile biletelor sunt urmatoarele: 500 lei (categoria VIP), 350 lei (categoria 1), 300 lei (categoria 2), 250 lei (categoria 3), 200 lei (categoria 4)
150 lei (categoria 5).