Jocurile din copilărie devin noi experiențe distractive la Laser Tag

de | | 3 Minute

Jocurile din copilărie devin noi experiențe distractive la Laser Tag.

La Cluj, turiștii pot veni nu doar pentru concerte, evenimente sportive sau întâlniri de afaceri, ci și pentru a se delecta într-o lume a copiilor cu arme inofensive și multă distracție.

Chiar lângă Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, pe strada Traian Vuia, nr 208, în clădirea Napotex (vis-a-vis de aeroport), se află Laser Tag, un spațiu de distracție unic în zonă.

Accesul este destul de ușor, tot ceea ce trebuie să faci este să urmezi indicatoarele și pașii care te vor duce la etajul doi al clădirii. Aici vei descoperi un spațiu care te va deconecta de lumea reală. Attila Hajnal, proprietarul afacerii, cu o experiență de 10 ani a amenajat un spațiu de joacă perfect pentru a te recrea, și este disponibil atât pentru copii cât și pentru cei mai mari.

Laser Tag, experiență militară pe întuneric

Organizat ca un labirint, într-o încăpere complet întunecată cu peste sute de ascunzișuri, obstacole spațiul Laser Tag are o suprafață de peste 800 de metri pătrați, este ideal pentru jocurile de cel puțin șase persoane care vor primi arme și echipament la fel ca cel din armata Rusiei, singura diferență fiind că acestea sunt inofensive și funcționează pe baza undelor laser.

Încăperea a fost organizată pentru prima dată în urmă cu patru ani, fiind o investiție unică în țară. Aici veți găsi zonă care este dezvoltată în mod continuu în care se află sute de locuri în care te poți ascunde, labirinturi, graffitti, vehicul militar și chiar elicoptere suspendate.

Echipamentele pot fi programate prin software, astfel încât poate fi jucat un număr nelimitat de jocuri „scenarii” și pot fi generate conform cerințelor și experienței jucătorilor.

„Laser Tag este un joc în care nu există nici un contact fizic și este asemănător cu jocurile de pe calculator. Scopul acestui joc este de a urmări o aventură din care copiii să învețe să coopereze și să socializeze”, a explicat Attila Hajnal, fondatorul Laser Tag.

Armele sunt alocate jucătorilor după nume, astfel încât la sfârșitul jocului se pot genera statistici: cele mai multe împușcături, cele mai precise, cele mai puține vieți pierdute. Rezultatul final și rivalitatea dintre echipe se decid și pe baza acestor statistici.

Jocurile din copilărie

Maxim adrenalină în zona Adventure Park

O altă încăpere, cu o suprafață de 250 metri pătrați, te va duce cu gândul la munte și îți va da adrenalină. Zona Cluj Kids Adventure Park este creată în special pentru copii și tineri care au peste 120 cm înălțime, și oferă un perete de cățărare, un traseu pe punți de butuci și coarde, chiar și o tiroliană. Aici copiii sunt asigurați cu un ham și în permanență sunt supravegheați de o persoană specializată.

„Sunt peste 19 tipuri de activități cu frânghii, cabluri, trepte și obstacole, și este dedicat copiilor cărora le plac provocările și vor să trăiască precum în filmele de acțiune. Aici promovăm natura și toate materialele sunt naturale. Nu există grade de dificultate ci doar să îți dorești să treci peste obstacole”, spune proprietarul parcului, Attila Hajnal. Acest lucru poate fi observat și pe peretele de la intrare pe care sunt imagini în care promovează spațiile naturale.

Cea mai nouă atracție la Laser Tag este o zonă în care poți să tragi la țintă, desigur, tot cu arma din dotare. Aceasta este perfectă pentru a te obișnui cu arma înainte de a intra efectiv în „focul” jocului Laser Tag.

Dan Porcuțan
Redactor Cluj.com

Jocurile din copilărie

Jocurile din copilărie