Joben Mobilier Stil, o lecție de bun gust

de | | 2 Minute

Joben Mobilier Stil, o lecție de bun gust

Societatea de azi trăiește o dramă temporală, dar această dramă poate fi estompată de frumuseţea şi rafinamentul cu care alegem să ne înconjurăm. De cele mai multe ori, izvor de inspiraţie şi frumos regăsim în trecutul păstrător de valori.

Pe strada Horea, nr. 2, într-o clădire construită în stil Seccesion există un spațiu în care timpul pare a sta în loc. Nicio umbră a realității nu poate pătrunde aici, unde domnește bunul gust și eleganța. Simţi acest lucru trecând pragul la Joben Mobilier Stil. Printre albumele şi obiectele de artă decorativă expuse, fotografii de epocă şi acorduri de jazz sau muzică clasică, o echipă tânără cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu este gata oricând să te ajute cu un sfat, o recomandare, o poveste sau o invitaţie la ceai.

Joben

Pentru cei pasionaţi de antichităţi, dar şi pentru amatori, Joben Mobilier Stil constituie o lume deosebită cu reguli şi experienţe frumoase. Oamenii vin aici nu pentru a achiziţiona un obiect, ci pentru a se agăţa de o părticică încă vie din istorie.

Magazinul oferă piese de mobilier autentice sau manufacturi care refac piese celebre, obiecte care păstrează patina timpului şi care poartă înscrisă pe suprafaţa lăcuită şi atent îngrijită, povestea meșterului care le-a făurit cu talent și pasiune.

Aceste obiecte “vii” au rolul de a însufleţi spaţiul, de a transmite lecţii de curaj, curajul de a trăi într-o lume artistică, frumoasă şi de asumare a adevăratului “eu”.

Joben Mobilier Stil este locul unde te aşteaptă idei originale de a decora o locuinţă, o cafenea sau un restaurant într-un stil care să vorbească în primul rând despre tine.

 

Joben Mobilier Stil

Luni-Vineri: 10:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 15:00

Cluj-Napoca, Str. Horea nr. 2
Tel: +40264-433557
Mobil +40747-783164
E-mail: [email protected]
Site: www.artjoben.ro
Facebook: facebook.com/JobenArtDeco