Joben Mobilier Stil si lucruri de poveste

de | | 3 Minute

Joben Mobilier Stil si lucruri de poveste…

,,Frumusetea va salva lumea”, asta spunea un personaj creat de F.M. Dostoievski cu multi ani in urma. Va salva lumea de ce anume? Poate de superficialitate, de kitsch, de neglijenta, de uitare… Lumea noastra, azi, pare a fi una de tranzitie, una care inca pastreaza melancolii si imagini ale trecutului, care inca stie aprecia si lua din Trecut acele elemente valoroase, dar care se indreapta alert, in pas grabit, spre un viitor incert.

Pe malul Somesului, in cladirea Palatului Elian din Cluj, exista un astfel de spatiu, ca o punte intre cotidianul nostru si o lume de o frumusete nostalgica. Se spunea si, mai nou, s-a si demonstrat cum spatiul fizic, locul in care ne petrecem timpul si caracteristicile acestui loc isi pun amprenta asupra starii noastre de spirit.
Simti acest lucru trecand pragul la Joben Mobilier Stil, o combinatie intre decoratiuni si antichitati, intre lucruri mai noi si mai vechi, intre o eleganta simpla si sofisticat. Odata intrat in Joben Mobilier Stil, o senzatie de autentic se face resimtita, pe un fundal muzical aparte, in note de jazz si muzica clasica. Mai mult decat un loc destinat vanzarii-cumpararii de obiecte, si conform unor obiceiuri si maniere de care, in ziua de azi, parca ne-am instrainat prea mult, in primul rand, Joben Mobilier Stil ofera clientilor ospitalitate. Aici, ,,risti” sa fii servit cu o bautura, o cafea sau un ceai, caci cei de la Joben sunt deschisi intrebarilor si discutiilor, iar Enciclopedii si diverse carti, albume si reviste de profil sunt puse la dispozitia clientilor pentru a fi rasfoite.

joben mobilier stil cluj

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul antichitatilor si al mobilierului stil, Joben Mobilier Stil ofera un cadru ideal pentru a descoperi, pas cu pas, povestile ce se ascund in spatele lucrurilor. Caci poate acest demers al cautarii, al descoperirii si al familiarizarii cu povestea stilului si a formei este cel care atrage atat de multi oameni pasionati de aceasta lume a obiectelor cu iz vechi.

Joben Mobilier Stil este locul de intalnire al lucrurilor care isi impartasesc unele altora, parca, povestea de viata. Sunt lucruri ,,vii”, realizate manual, care te duc inevitabil cu gandul la creatorul lor, la mainile care le-au facut, la timpuri trecute… Crearea migaloasa a fiecarei piese de mobilier aduce cu sine, implicit, si o calitate superioara a acestora.

Obiectele au parte de propria lor aventura pana ajung la Joben Mobilier Stil. Aduse de la diverse targuri de antichitati din Europa, de la anticari din Anglia, Italia, Olanda, Franta sau Belgia sau, cele mai noi, realizate in mici ateliere si manufacturi care refac piese celebre, obiecte in stil vechi – toate sunt speciale si unice in felul lor, au vibratia lor personala si asteapta sa fie descoperite.

joben mobilier stil cluj

De la canapele, fotolii, mese, scaune, vitrine,console, birouri, oglinzi din cristal, covoare, sticlute de parfum, ceasuri mecanice sau candelabre, pana la obiecte decorative din bronz, portelan, alama sau cupru, Joben Mobilier Stil este locul unde vei descoperi idei pentru amenajarea unei locuinte, a unui restaurant sau a unei cafenele intr-un stil clasic si original sau vei putea oferi un cadou deosebit unei persoane dragi.

Deschis de 5 ani, pe Horea nr. 2, Joben Mobilier Stil ramane in pas cu lumea. Pagina lor de facebook este activa si aduce informatii interesante despre produse, recomandari de film sau de evenimente care au legatura cu aceasta lume speciala a mobilierului stil, a antichitatilor si a lucrurilor care transmit ceva. Totusi, antichitatile se simt, se vad, se traiesc! Asa ca sunteti invitati sa incercati si voi senzatiile pe care acest colt special de lume le ofera…

joben mobilier stil cluj

Joben Mobilier Stil

Luni-Vineri: 10:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 15:00

Cluj-Napoca, Str. Horea nr. 2
Tel: +40264-433557
Mobil +40747-783164
E-mail: [email protected]
Site: www.artjoben.ro
Facebook: facebook.com/JobenArtDeco