Jazz in the Park la Colin’s

de | | 2 Minute

Jazz in the Park la Colin’s – jazz și voie bună!

Nu știu pentru voi, dar pentru noi Jazz in the Park e unul dintre cele mai dragi momente ale verii. Poate pentru că odată cu prima lui ediție, din 2013, a schimbat percepția comunității asupra ideii de festival muzical adresat publicului larg.

Anul acesta, festivalul este dedicat Capitalei Europene a Tineretului și se va concentra în jurul Parcului Central, care rămâne ,,inima” festivalului. Accesul la evenimentele din parc este gratuit și liber, iar proiectul se va extinde și pe Malul Someșului (plaja Grigorescu) și la Opera Maghiară. 

De asemenea, festivalul are anul acesta un restaurant oficial: Colin’s Gastro Pub 🙂 Aflat în Parcul Central, cu o terasă îmbietoare și atmosferă relaxantă, Colin’s ne așteaptă cu numeroase concerte pe toată perioada Jazz in the Park, precum și cu un concurs special. Iată programul concertelor care vor avea loc la Colin’s, în perioada 29 iunie – 5 iulie (acces liber):

program jazz in the park la colin's cluj

Colin vă așteaptă și cu un concurs special adresat fanilor Jazz in the Park! Puteți câștiga una dintre cele șase invitații duble la unul din concertele susținute la Opera Maghiară: Bogdan Vaida (30 iunie) sau Florin Niculescu (2 iulie).

Cum puteți participa? Foarte simplu: la fiecare două limonade consumate la Colin’s, primiți un bon de tombolă! Puteți să vă înscrieți în concurs până vineri, 26 iunie.
concurs jazz in the park concerte invitatii

Așteptăm cu nerăbdare startul Jazz in the Park și atmosfera frumoasă și relaxantă care va învălui Clujul! 🙂