Jazz in the Park Cluj

de | | < 1 Minute

Jazz in the Park Cluj – Concerte, targuri, degustari si voie buna in Parcul Central. Ideea de Jazz in the Park s-a nascut in America anilor ‘70 si inseamna un week-end de muzica buna intr-un spatiu verde, deschis publicului larg.

Prima editie a festivalului reprezinta o premiera in Romania si presupune trei zile de variatii de jazz, blues si muzica clasica in parc, in aer liber. Cele trei scene amplasate in Parcul Central din Cluj-Napoca, in 21 – 23 iunie, vor gazdui concertele a 20 de artisti romani si internationali. In plus, festivalul propune clujenilor lectii de muzica si dans, targuri de carte, artizanat si antichitati, o cafenea in aer liber, studiouri foto si alte surprize.

Scena mare va gazdui concerte de jazz si va fi amplasata pe aleea principala a parcului, in apropierea cladirii Casino, cladire care nu va lipsi de pe harta evenimentelor speciale. Aici vor avea loc concertele de muzica clasica. Nu departe, in foisor, o parte a artistilor invitati la festival vor sustine jam session-uri si intalniri cu publicul.