Iulius Mall trimite un client norocos acasă la Moș Crăciun

de | | 2 Minute

 Iulius Mall trimite un client norocos acasă la Moș Crăciun, în Laponia

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă și știm cât de mult îți dorești să găsești cadourile perfecte pentru persoanele dragi ție, Iulius Mall Cluj te ajută să dăruiești și să fii chiar tu Moș Crăciun. Vino cu lista de cumpărături în magazinele din Iulius Mall și pentru sesiunile tale de shopping poți fi răsplătit cu o experiență de neuitat, împreună cu familia, în Laponia.

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar pentru a pune sub brad cele mai frumoase cadouri te așteptăm în magazinele din Iulius Mall Cluj și te ajutăm să fii chiar tu în rolul simpaticului bătrânel. În perioada 4 – 24 decembrie 2015, îndrăgita destinație de shopping îți oferă emoția descoperirii cadoului sub bradul de Crăciun.

Dacă faci cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Cluj și vii cu bonurile la Info Point, vei participa la tombola iernii. Taloanele sunt răzuibile și ascund cadouri surpriză. În fiecare zi, primii 250 de participanți vor fi premiați instant. 50 dintre aceștia își pot alege darul direct de sub brad, premiile constând în vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 50 de lei și 1.000 de lei la magazinele Chic Ville, Aramis Feeling, Ecco, Gett’s Color Bar, Kitchen Shop și Papionette. De aici își pot alege tot ceea ce își doresc sau își pot lua rolul de Moș Crăciun, alegând daruri pentru persoanele dragi. Restul câștigătorilor zilnici vor fi răsplătiți cu băuturi răcoritoare sau produse cosmetice.

Marea extragere a tombolei va fi în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie. Prin tragere la sorți, va fi desemnat cel mai norocos client Iulius Mall, care va putea pleca în aventura vieții lui, în Laponia. Alături de alți trei membri ai familiei, va descoperi tărâmul fermecat în care trăiește Moș Crăciun și vor petrece cea mai frumoasă vacanță.

Iulius Mall Cluj-Napoca –  Iulius Mall trimite un client norocos acasă la Moș Crăciun, în Laponia!