Iulius Mall il sustine pe tanarul Marius Bucur in turul Romaniei pe granita cu bicicleta

de | | 2 Minute

Iulius Mall il sustine pe tanarul Marius Bucur in turul Romaniei pe granita cu bicicleta

Iulius Mall Cluj este un susţinător activ al manifestărilor sportive şi al iniţiativelor care îşi propun să pună în valoare oamenii şi locurile frumoase ale ţării. De această dată, Iulius Mall sprijină proiectul inedit al clujeanului Marius Bucur, acela de a parcurge „Turul României pe Graniţă cu Bicicleta”, fiind sponsor oficial.
Iulius Mall contribuie la materializarea demersului de a străbate ţara pedalând cât mai aproape de linia imaginară a graniţelor, idee ce aparţine clujeanului Marius Bucur. Tânărul în vârstă de 26 de ani, pentru care sportul este un stil de viaţă, va pleca marţi, 12 mai 2015, de la Oradea, în „Turul României pe Graniţă cu Bicicleta”, avându-l coechipier chiar pe tatăl său, de 52 de ani. Împreună şi-au propus să parcurgă acest traseu, care, din informaţile pe care le deţin, nu a mai fost făcut de nimeni până acum, şi să meargă pe bicicletă cât mai aproape de ţările vecine, atât cât infrastructura le permite.
Cei doi pasionaţi de mersul pe bicicletă estimează că vor parcurge aproximativ 3.000 de kilometri, în 45 – 50 de zile, în funcţie de condiţiile pe care le vor întâmpina. Vor pedala, în medie, 70 de kilometri pe zi. Pentru că şi-au propus să respecte cât de precis posibil linia imaginară a graniţelor ţării, ceea ce presupune trasee montane, drumuri forestiere sau neamenajate, majoritatea nopţilor le vor petrece în cort. „Nu vrem să demonstrăm ceva sau să intrăm în Cartea Recordurilor, ci să ne cunoaştem pe noi înşine. Orice ajutor primit înseamnă mai mult decât o «sponsorizare» şi vom dedica fiecare kilometru pedalat celor care ne ajută şi ne sprijină în a duce la final un vis încă neîmplinit”, a spus Marius Bucur, iniţiatorul proiectului „Turul României pe Graniţe cu Bicicleta”.